چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 278914
    تاریخ انتشار: 17/دي/1400 - 15:32

    آمریکا ۸ مقام عالی رتبه کوبایی را تحریم کرد

    آمریکا اعلام کرد که محدودیت ویزا را برای هشت مقام کوبایی عالی رتبه اعمال و این مقامات مسئول را تحریم کرده است.

    آمریکا ۸ مقام عالی رتبه کوبایی را تحریم کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنجشنبه محدودیت‌هایی را در صدور ویزا برای هشت مقام کوبایی اعمال کرد.

    بلینکن در بیانیه‌ای گفت: «ایالات متحده در پاسخ به تلاش‌های دولت کوبا برای سلب آزادی و حقوق کوبایی‌ها از طریق ادامه ارعاب، حبس ناعادلانه و احکام شدید، اقداماتی را برای اعمال محدودیت‌های ویزا انجام داد.»

    وزیرخارجه آمریکا نام این مقامات را مشخص نکرد، اما گفت که همه این مقامات و مسئولان با بازداشت، صدور حکم و زندانی شدن معترضان کوبایی مرتبط هستند. وی همچنین خاطرنشان کرد که تقریباً ۶۰۰ معترض در کوبا پس از اعتراضات ۱۱ جولای همچنان در زندان به سر می‌برند.

    در ۳۰ نوامبر، دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، محدودیت‌های صدور روادید را علیه ۹ مقام عالی رتبه کوبایی اعمال کرده بود. مجموعه‌های قبلی تحریم‌ها علیه اعضای آژانس‌های امنیتی و پلیس کوبا اعمال شده بود.

    در ۱۱ ژوئیه، کوبا با اعتراضاتی روبرو شد که در چندین شهر همراه با خرابکاری مغازه‌ها و مکان‌های عمومی دیگر بود. رئیس جمهور کوبا، «میگل دیاز کانل» خرابکاری در این اعتراضات را محکوم کرد و وعده رسیدگی به خواسته‌های معترضان را داد.

    اولین تحریم‌های آمریکا علیه کوبا در دهه ۱۹۶۰ اعمال شد و اقدامات محدودکننده سال‌های بعد تا حد یک ساختار تحریم تمام عیار علیه کوبا تشدید و با قطع روابط دیپلماتیک همراه شد. در سال ۱۹۸۲، کوبا در فهرست کشورهای حامی تروریسم آمریکا قرار گرفت. با این حال در سال ۲۰۱۴، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور وقت و «رائول کاسترو»، همتای کوبایی‌اش، قصد خود را برای عادی‌سازی روابط دیپلماتیک اعلام کردند و به عنوان بخشی از این رویداد، اوباما برخی از تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کرد.

    با روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، تعدادی از محدودیت‌ها علیه کوبا بازگردانده شد و تحریم تجاری تشدید شد. بایدن هم که متعهد شده بود در سیاست آمریکا در قبال کوبا تجدید نظر کند، بسته‌های تحریمی را طولانی کرد و در سپتامبر سال گذشته تحریم تجاری را برای یک سال دیگر تمدید نمود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما