دوشنبه 08 دي 1404 - Mon 29 Dec 2025
  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • دسترسی حنظله به اسرار حلقه نزدیک نخست‌وزیر اسرائیل +عکس

  • راه اندازی شبکه بزرگ جاسوسی ایران در اسرائیل

  • ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان؛ عامل شکست تهاجم بزرگ آمریکا و زائده ننگین آن

  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90613
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1396 - 11:06
    وزیر اطلاعات دولت اصلاحات:

    تاج‌زاده‌ از ابتدا افراطی بود و امام را قبول نداشت

    حجت‌الاسلام دری نجف آبادی، با بیان اینکه، امثال تاج‌زاده معیارها و چارچوب‌های اولیه نظام را از ابتدا قبول نداشتند، گفت: حرف‌های تاج‌زاده برای عوام فریبی است.

    تاج‌زاده‌ از ابتدا افراطی بود و امام را قبول نداشت

    حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی وزیر اسبق اطلاعات در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیاسی  در پاسخ به سؤالی درباره توئیت اخیر تاج‌زاده درباره استعفای شهردار تهران، گفت: از نظر موضع‌گیری طیف این آقایان، همواره با اصول و خطوط قرمز نظام، معیارها و چارچوب‌های اولیه نظام فاصله داشته و ایشان همواره با مسئله ولایت فقیه و شخص ولی فقیه مسئله داشته‌اند.

    وی با بیان اینکه "مخالفت‌های طیف افرادی چون آقای تاج‌زاده با اصول نظام در 88، 78 و در سال 96 به شکل‌های مختلف بروز پیدا کرده است"، تصریح کرد: این آقایان نسبت به حضرت امام هم مسئله داشته ودارند و اعقادی به خطوط قرمز نظام ندارند؛ ادر رابطه با آن دوره که کرباسچی شهردار بود، شهردار باید طیق یک ضابطه عمل می کرد بنابر نظر شریف رهبری این نبود که چه کسی شهردار باشد یا نباشد نظر رهبری روی اصول نظام و قانون اساسی است نظر ایشات عدالت اجتماعی، پاسداری ارزش هاست.

    دری‌نجف آبادی تصریح کرد: تا آنجا که بنده اطلاع دارم آقای نجفی بنا به کسالتی که از پیش داشتند و کسالت جدیدی که دارند و بنا به مسائل پزشکی، از سمت شهرداری تهران استعفا داده است و تصمیم گیرنده نهایی اعضای محترم شورای شهر هستند.

    وی با بیان اینکه، حرف‌های امثال تاج‌زاده برای عوام فریبی است و ممکن در برخی عوام موثر باشد، گفت: مردم نسبت به این اظهارات آگاه و هوشیار هستند؛ مردم به خوبی امثال آقای تاج‌زاده می‌شناسند اینها از ابتدا با امام همراه نبودند و بعد از امام هم با اصل ولایت فقیه و شخص ولی‌ فقیه مسئله داشت تاج زاده‌ از جمله چهره‌های افراطی است که با چارچوب‌های نظام را از ابتدا قبول نداشت و حرف‌های امروز او جدید نیست.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما