دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415773
    تاریخ انتشار: 07/دي/1404 - 22:47

    آغاز پخش «محفل ستاره‌ها» ویژه کودک و نوجوان

    ویژه‌برنامه قرآنی «محفل ستاره‌ها»، نسخه کودک و نوجوانِ برنامه تلویزیونی «محفل»، پس از پایان مراحل تولید، از ۱۲ دی‌ماه پخش می‌شود.

    آغاز پخش «محفل ستاره‌ها» ویژه کودک و نوجوان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    ویژه‌برنامه قرآنی «محفل ستاره‌ها»، نسخه کودک و نوجوانِ که ضبط آن در شهریور انجام شده، با هدف آشنایی کودک با مفاهیم قرآنی و انس نسل جدید با قرآن، طراحی شده و زمینه‌ای فراهم کرده است تا شرکت‌کنندگان توانایی‌های خود را در حوزه‌هایی مانند تلاوت، حفظ، قصه گویی و دیگر هنرهای مرتبط با مفاهیم قرآنی ارائه کنند.

     
    در «محفل ستاره‌ها»، پنج چهره برجسته قرآنی یعنی احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد، سید کاظم روح‌بخش، سیدجلال معصومی از کشور افغانستان و سیدحسنین الحلو از کشور عراق به عنوان میزبان در برنامه حضور دارند و با نگاه آموزشی و انگیزشی به نوجوانان، به رشد و تقویت استعدادهای آن‌ها کمک می‌کنند. اجرای این فصل را نیز حامد مدرس و احسان مهدی بر عهده دارند که با سبک متفاوت فضای برنامه را برای کودکان و نوجوانان دلنشین‌تر و شادتر کرده‌اند.
     
    بنابر این گزارش، در برنامه «محفل» حجت‌الاسلام قاسمیان به‌عنوان یکی از میزبانان حضور داشت، اما در برنامه جدید «محفل ستاره‌ها» که با تمرکز بر مخاطب کودک و نوجوان تولید شده و به‌زودی پخش می‌شود، ترکیب میزبانی به دنبال اقتضائات این گروه سنی تغییر کرده است. با توجه به پیشینه دانشگاهی حجت‌الاسلام قاسمیان، این بار در «محفل ستاره‌ها» حجت‌الاسلام کاظم روح‌بخش به‌عنوان میزبان حضور خواهد داشت تا با ادبیات و گفتمانی نزدیک‌تر به دنیای کودک و نوجوان، ارتباط مؤثرتری با مخاطبان این برنامه برقرار شود.
     
    «محفل ستاره‌ها» در ۴۵ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تولید شده و با حضور عوامل برنامه «محفل» تجربه‌ای متفاوت برای نسل نوجوان رقم خواهد زد.
     
    این مجموعه از دهم دی ماه، هر شب حوالی ساعت ۱۶:۳۰، پیش از اذان مغرب، از شبکه نهال و همچنین حوالی ساعت ۲۱و ۳۰ دقیقه از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما