شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • درخواست بی‌سابقه سئول برای توافق صلح!

  • وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

  • ماجرای اصلاح پست ترامپ در توییتر از زبان قالیباف

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • پیکر شهید اهوازی اشتباهی رفت مشهد!+ عکس

  • کارمند اخراجیِ اینترنشنال: هدف اسرائیل تجزیه ایران است!+ عکس و فیلم

  • بازدارندگی تا چالش‌های یک ائتلاف شکننده

  • نقل و انتقالات / آبی ها در سایت فیفا محروم شدند

  • کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود

  • تنگه هرمز همان سیلی محکم + فیلم

  • بوی تعفن راز جنایتی را فاش کرد

  • رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند

  • دیپلماسی هوشمندانه، گزینه‌ای قرآنی است

  • شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز تا ادعای نزدیکی توافق

  • توسل اسرائیل به «توافق مکه» برای اشغالگری در سوریه!

  • تلفات زلزله کلمبیا از ۲۵۰ نفر گذشت

  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

  • تولیدات موشکی بیش از میزان شلیک است

  • هالند دست استقلال و پرسپولیس را بست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416398
    تاریخ انتشار: 17/دي/1404 - 14:06

    الزبیدی به اتهام خیانت برکنار شد

    پس از فرار مرموز عیدروس الزبیدی، رئیس شورای انتقالی یمن که قرار بود برای گفت‌وگو به ریاض برود، رشاد العلیمی رئیس شورای رهبری ریاستی، عضویت او را لغو کرد و پرونده‌اش را با اتهام خیانت به دادستانی سپرد.

     الزبیدی به اتهام خیانت برکنار شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

     رشاد العلیمی، رئیس شورای رهبری ریاستی یمن، روز چهارشنبه اعلام کرد که عضویت عیدروس الزبیدی رئیس شورای انتقالی جنوب، را لغو کرده و او را به اتهام «ارتکاب خیانت بزرگ» به دادستان کل ارجاع داده است. به نوشته العربی الجدید، العلیمی طی بیانیه‌ای گفت: «ثابت شده که عیدروس الزبیدی به قضیه عادلانه جنوب آسیب رسانده و از آن برای ارتکاب نقض‌های جدی علیه غیرنظامیان در استان‌های جنوبی سوءاستفاده کرده، به جایگاه سیاسی و اقتصادی جمهوری یمن لطمه زده، به قانون اساسی و نهادهای قانونی تعرض کرده، تلاش‌های دولت در مقابله با کودتا و شورش را مختل کرده و فتنه داخلی برانگیخته است».

    او افزود که الزبیدی مرتکب جرایمی از جمله خیانت بزرگ، تشکیل گروه مسلح و تعرض به قانون اساسی و نهادهای قانونی شده است و به دادستان کل دستور داد «تحقیقات لازم را انجام دهد و مطابق قوانین جاری اقدام کند». این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که ائتلاف حمایت از دولتی که برغم استعفا و سقوط همچنان خود را دولت مشروع در یمن می‌خواند، بامداد چهارشنبه اعلام کرد الزبیدی وابسته به امارات، به مکان نامعلومی گریخته و همراه دیگر اعضای شورای انتقالی سوار هواپیمای عازم ریاض نشده است؛ پروازی که قرار بود مقدمه آغاز مذاکرات کنفرانس جنوبی باشد که عربستان برای حل بحران اخیر فراخوان داده بود.

    ترکی المالکی، سخنگوی رسمی نیروهای ائتلاف، در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی «X» منتشر کرد، گفت: «عیدروس الزبیدی به عربستان اطلاع داده بود که قصد حضور در تاریخ ۶ ژانویه را دارد و هیأت به فرودگاه رفت. پرواز شماره (IYE 532) خطوط هوایی یمن که قرار بود ساعت ۲۲:۱۰ سه‌شنبه شب انجام شود، بیش از سه ساعت به تأخیر افتاد.

    در این مدت اطلاعاتی به دولت قانونی و ائتلاف رسید که الزبیدی نیمه‌شب، نیروهای زیادی را به همراه خودروهای جنگی و زرهی، سلاح‌های سنگین و سبک و مهمات را از دو پادگان (الحدید و الصولبان) به سمت الضالع حرکت داده است. سپس اجازه پرواز داده شد و هواپیما شمار زیادی از رهبران شورای انتقالی جنوب را به ریاض برد، اما بدون رئیس شورا که به مکان نامعلومی گریخته و اعضا و رهبران شورا را بدون هیچ توضیحی رها کرده است».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما