یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90307
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1396 - 11:44
    بین الملل

    ماجرای حمله به اقامتگاه سفیر ایران

    سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه هویت مهاجم به اقامتگاه سفیر ایران در وین هنوز مشخص نیست، گفت: پلیس اتریش بلافاصله در محل حضور یافته و تحقیقات خود را آغاز کرده است.

    ماجرای حمله به اقامتگاه سفیر ایران

    «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان درباره خبر منتشر شده مبنی بر حمله یک فرد مسلح به اقامتگاه سفیر ایران در اتریش عنوان کرد: طبق اطلاعی که دارم دیشب ساعت 23:30 در شهر وین یک مهاجم اتریشی که هنوز هویتش مشخص نیست، سعی می‌کند به اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران ورود کند که به سلاح سرد مجهز بوده و نهایتا با هوشیاری سرباز نگهبان اتریشی که در مقابل اقامتگاه سفیر به انجام وظیفه مشغول بوده مواجه می‌شود و برخوردی بین دو نفر پیش می‌آید و سرباز نگهبان مجروح می‌شود و هم اکنون در بیمارستان بستری است.

        بیشتر بخوانید:

        حمله یک فرد مسلح به اقامتگاه سفیر ایران در اتریش/ مهاجم کشته شد

    وی افزود: فرد مهاجم با شلیک گلوله سرباز نگهبان در مقابل اقامتگاه سفیر ایران در اتریش کشته می‌شود.

    قاسمی عنوان کرد: فرد مهاجم حدود 26 ساله و ظاهرا دارای تابعیت اتریشی است و درباره هویت و انگیزه اقدامش اطلاعی واصل نیست، پلیس اتریش بلافاصله در محل اقامتگاه در حضور می‌یابد و تحقیقات خود را شروع کرده و در یک همکاری خوب موضوع را دنبال می‌کند.

    سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ما در وین و در تهران با مقامات اتریشی در تماس هستیم و امیدواریم که هر چه زودتر پلیس و مقامات امنیتی دولت اتریش بتوانند به نتایج لازم در تحقیقاتی که از دیشب آغاز کردند برسند و بتوانیم در ساعات آینده گزارش دقیق‌تری از انگیزه فرد مهاجم و هویت آن داشته باشیم.

    قاسمی افزود: با آقای عباداله مولایی سفیر ایران در وین صحبت کردم و ایشان در سلامت کامل است و خوشبختانه هیچ گونه خسارتی به ما وارد نشده و فقط در این نزاع و درگیری و هنگام هجوم فرد مهاجم سرباز نگهبان مجروح شده و تحت درمان در بیمارستان است.

    وی درباره وضعیت سرباز نگهبان مجروح هم گفت که اطلاع دقیقی درباره وضعیت جسمی سرباز مزبور ندارد.

    منابع محلی اتریش از حمله یک فرد مسلح به محل اقامت سفیر ایران در وین خبر دادند و پلیس اتریش اعلام کرد که یکی از محافظان ساختمان با شلیک به این مهاجم، او را از پای درآورده است.

    به نوشته خبرگزاری فرانسه، فرد مهاجم به سلاح سرد مجهز بوده و تلاش داشت وارد محل اقامت سفیر ایران در اتریش شود.

    وبگاه «اکسپرس» به نقل از پلیس اتریش نوشت که یکی از محافظان به دلیل جراحت بازو، به بیمارستان منتقل شده است.

    وزارت دفاع اتریش اعلام کرد که محافظان ابتدا از اسپری فلفل برای متوقف کردن مهاجم استفاده کردند، اما به دلیل موثر واقع نشدن، مجبور به تیراندازی شدند.

    براساس این گزارش، با اینکه از انگیزه‌های این مهاجم 26 ساله اطلاعی در دست نیست، اما تدابیر امنیتی در تمام سفارتخانه‌ها و اماکن دیپلماتیک در پایتخت اتریش افزایش یافته است.

    عصر جمعه نیز چهار هوادار وابسته به یک فرقه تندرو مقیم انگلستان با تعرض به سفارت ایران در لندن وارد بالکن سفارتخانه شدند و به پرچم جمهوری اسلامی ایران اهانت کردند که پس از سه ساعت توسط پلیس انگلستان دستگیر شدند

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما