شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416335
    تاریخ انتشار: 16/دي/1404 - 16:55
    هشدار دانمارک به ترامپ:

    طمع به گرینلند پایان ناتوست

    نخست‌وزیر دانمارک با لحنی بی‌سابقه به تهدیدات ترامپ برای الحاق گرینلند واکنش نشان داد و گفت که تلاش آمریکا برای تصاحب این جزیره پایان ناتوست.

     طمع به گرینلند پایان ناتوست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    «مته فردریکسن»، نخست‌وزیر دانمارک هشدار داد که هرگونه تلاش آمریکا برای تسلط بر جزیره خودمختار «گرینلند»، منجر به فروپاشی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خواهد شد.

    فردریکسن در مصاحبه با شبکه «TV۲» دانمارک تاکید کرد که باید اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره تمایلش برای الحاق گرینلند را جدی گرفت. او تاکید کرد: «حمله نظامی آمریکا به یک کشور عضو ناتو، به معنای توقف کامل فعالیت این ائتلاف و نابودی نظام امنیت بین‌الملل است که از زمان پایان جنگ جهانی دوم شکل گرفته است.»

    این اظهارات پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ روز یکشنبه بار دیگر بر ضرورت تحت کنترل درآوردن گرینلند تاکید کرد و آن را در راستای «امنیت ملی آمریکا» دانست. او به خبرنگاران گفت: «ما به گرینلند نیاز داریم.»

    ترامپ پیش از این ایده خرید گرینلند را مطرح کرده بود و حتی گزینه استفاده از حمله نظامی برای الحاق آن را رد نکرده است.

    شایان ذکر است که این جزیره دارای ذخایر عظیم فلزات کمیاب، نفت و گاز است که در رقابت جهانی بر سر منابع اهمیت حیاتی دارد، از سویی دیگر قرارگیری در قطب شمال، این جزیره را به نقطه اتکای ژئوپلیتیک برای کنترل مسیر‌های دریانوردی و موازنه قدرت بین آمریکا، روسیه و اروپا تبدیل کرده است و پایگاهی کلیدی برای سیستم‌های هشدار زودهنگام و نظارت استراتژیک محسوب می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما