
این کتاب، روایت یک افسر رژیم پهلوی(کلنل) است که در دوره انقلاب و ابتدای جنگ تحمیلی قرار گرفته است. کلنل ۵ فرزند دارد که همه آنها بعلاوه خودش به نوعی قربانیان انقلاب شده اند.
محمود دولت آبادی در مصاحبه با شبکه سلطنتی انگلیس و در مصاحبهای اشاره کرد «آقای صالحی معاون وزارت ارشاد از من دعوت کردند و اتومبیل فرستادند برای من و رفتم به وزارت ارشاد و در دفتر ایشان نشستیم و مدتی صحبت کردیم و جلسه همراه با احترامی بود. قرار شد من پشت کتاب یادداشتی بنویسم که نوشته بودم و به ایشان هم دادم و قرار شد که این کتاب فرصت انتشار پیدا کند»
![]()
آنچه که پیدا و مبرهن است ضدانقلابی و ضدفرهنگی بودن این اقدامات است، ولیکن آنچه که نامعلوم و مجهول باقی مانده است حمایت از چنین کتابی پس از بازگشایی سفارت انگلیس می باشد و اینکه چه هدفی در پشت پرده این اقدام نهفته است!
آیا معاون فرهنگی وزیر ارشاد صحت این اخبار را تایید می کنند و زین پس باید در انتظار عواقب این اقدامات باشیم و یا حمایت از این کتاب شایعه ای بیش نبود ه و آقای صالحی این خبر جنجالی و چالش برانگیز را تکذیب می کند؟
امید برآن است که این خبر صحت نداشته باشد چراکه در این صورت تا مدتی دیگر به سادگی می توان کتاب های ضدفرهنگی و ضد اسلامی را از کتاب فروشی های معتبر سطح شهر خریداری کرد و حکومت اسلامی به جایگاهی برای رشد و نمو افراد ضدانقلابی تبدیل می شود.
منبع:حامیان ولایت




