دوشنبه 17 آذر 1404 - Mon 08 Dec 2025
  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51141
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1395 - 12:40
    پارلمان بریتانیا

    هشدار پارلمان انگلیس درباره تبعات برگزیت

    یک کمیته فراحزبی پارلمان بریتانیا هشدار داد مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا می‌تواند برای دو طرف تبعات مخرب در زمینه‌ اقتصادی و همچنین وجهه بین‌المللی طرفین،‌ داشته باشد.

    هشدار پارلمان انگلیس درباره تبعات برگزیت

    در آستانه شروع فرآیند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، جمعی از نمایندگان پارلمان این کشور در گزارشی گفتند که ترزا می نخست وزیر، به دلیل بی‌برنامگی و عدم چشم‌انداز واقعی برای برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) در خطر شکست این مذاکرات قرار دارد.

    به نوشته روزنامه گاردین، کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا در این گزارش تاکید کرد، خانم می چشم‌انداز مناسبی از مذاکرات دوساله خروج این کشور از اتحادیه اروپا ندارد و به همین دلیل مذاکرات خروج، ممکن است بدون هیچ توافقی به پایان برسد.

    در ادامه این گزارش فراحزبی آمده، دولت همواره گفته است از مذاکراتی که به توافق بد می‌انجامد خارج خواهد شد که این بدان معناست دولت باید آماده عدم دستیابی به توافق در این مذاکرات نیز باشد و برای چگونگی کنار آمدن با آن شرایط برنامه‌ریزی کند.

    این کمیته معتقد است، مذاکرات برگزیت به دلایل متعددی امکان شکست خواهد داشت که از آن جمله ضرر اقتصادی بزرگی برای بریتانیا است که اتحادیه اروپا هم از آن مصون نخواهد بود.

    در این گزارش به دو طرف هشدار داده شده است، نتیجه انتخابات می‌تواند برای وجهه و اعتبار بین‌المللی بریتانیا و اتحادیه اروپا مخرب باشد و جزء منافع ملی و منافع اتحادیه اروپاست که از چنین نتیجه‌ای اجتناب شود.

    اکثریت مردم بریتانیا در روز سوم تیر ماه سال جاری با حضور در همه‌پرسی، رای به خروج از اتحادیه اروپا داده بودند اما فرآیند خروج که مذاکراتی دو ساله است، هنوز شروع نشده و قرار است روز پانزدهم مارس به جریان بیافتد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما