دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427492
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1405 - 16:24

    سلطنت‌طلب‌ها در دادگاه شبکه صدای آمریکا+ عکس و فیلم

    حضور دو فعال سلطنت‌طلب در شبکه صدای آمریکا و مواجهه آن‌ها با پرسش‌های چالشی درباره حمایت از جنگ علیه ایران، بار دیگر بحث جایگاه رضا پهلوی در معادلات آمریکا را برجسته کرده است؛ آن هم در شرایطی که اظهارات مقامات آمریکایی و تغییر رویکرد رسانه‌های وابسته به دولت آمریکا، نشانه‌هایی از فاصله گرفتن واشنگتن از جریان سلطنت‌طلب را آشکار می‌کند.

    سلطنت‌طلب‌ها در دادگاه شبکه صدای آمریکا+ عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    اخیراً دو تن از چهره‌های سلطنت‌طلب و نزدیک به رضا پهلوی در شبکه «صدای آمریکا» حاضر شده‌اند و گفت‌وگو کرده‌اند. مجری این شبکه سؤالاتی درباره حمایت پهلوی‌چی‌ها از جنگ علیه ایران مطرح کرده و آن‌ها را به چالش کشیده است.
    اللهیار کنگرلو و مصطفی دانشگر با حضور در صدای آمریکا در برابر سؤالات مجری (فهیمه خضرحیدری) با چالشی جدی مواجه شده‌اند. آن‌ها با انکار نقش سلطنت‌طلبان به‌ویژه رضا پهلوی در ایجاد جنگ و حمله آمریکا به ایران یا حمایت از آنض، مدعی‌اند آنچه که باعث شکست پروژه براندازی جمهوری اسلامی شده، عدم همراهی سایر گروه‌های اپوزیسیون با پهلوی بوده است.
    هرچند کنگرلو و دانشگر در این برنامه می‌کوشند تا خود را از زیر بار مسئولیت در حمایت از جنگ علیه ایران ـ و این ایده که جنگ می‌توانست عاملی برای سقوط حکومت ایران شود ـ خارج کنند، اما مجری برنامه مکرراً گفته‌های قبلی آن‌ها را یادآوری می‌کند.
    اما آنچه که بیش از بگومگوی مجری صدای آمریکا با این چهره‌های سلطنت‌طلب دارای اهمیت است، رویکرد کلی ایالات متحده آمریکا در قبال پهلوی و جریان سلطنت‌طلب است. درواقع گزاره‌های متعددی وجود دارند که از رها کردن رضا پهلوی و دارودسته‌اش از سوی آمریکایی‌ها حکایت دارد.
    اگر خط رسانه‌ای آمریکا در هفته‌های اخیر را مرور کنیم، درمی‌یابیم که این دولت از پهلوی عبور کرده و حمایتش از این جریان را متوقف کرده است. به‌گونه‌ای که می‌بینیم، شبکه صدای آمریکا که صدای رسمی وزارت امور خارجه آمریکا محسوب می‌شود، از ماه‌های گذشته با مدیریتی جدید، همواره در حال انتقادات جدی از پهلوی و افشای تصویری نسبتاً واقعی از این جریان بوده است.
     
     
     
    از سوی دیگر، اظهارات مقامات آمریکایی نیز حاکی از کنار گذاشتن پروژه حمایت از پهلوی است؛ به‌عنوان مثال، اخیراً «جی‌دی ونس» معاون دونالد ترامپ، در گفت‌وگویی با شبکه CNN گفته بود: «هیچ‌وقت نمی‌خواستیم که رضا پهلوی رهبر ایران شود».
    پیش از آن نیز «لیندزی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه و جنگ‌طلب که سلطنت‌طلب‌ها او را «عمو گراهام» نامیده‌اند، در مواردی ازجمله در «نشست امنیتی مونیخ» آن هم در حالی که رضا پهلوی در آن نشست حضور داشت، در پاسخ به سؤال «کریستین امان‌پور» مبنی‌بر اینکه «آیا از رضا پهلوی حمایت می‌کنید؟» صراحتاً گفته بود: «نه!».
    در مجموع، آنچه امروز بیش از هر چیز آشکار شده، شکست پروژه‌ای است که سال‌ها رضا پهلوی را به‌عنوان «آلترناتیو» معرفی می‌کرد. وقتی حتی رسانه‌های وابسته به دولت آمریکا و مقامات آمریکایی حاضر نیستند از او به‌عنوان گزینه آینده ایران نام ببرند، روشن است که سلطنت‌طلبان نه در داخل ایران پایگاه مؤثری دارند و نه دیگر در ذهن مقامات آمریکایی

     


    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما