پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427982
    تاریخ انتشار: 08/تير/1405 - 00:26

    پای سریال‌های رئال و عروسکی به آنتن شبکه‌های پویا و امید باز می‌شود

    رئیس مرکز کودک و نوجوان سازمان صداوسیما خبر داد: با فعال شدن بخش نمایش کودک و نوجوان، از این به بعد شاهد سریال‌های رئال و عروسکی خواهیم بود.

    پای سریال‌های رئال و عروسکی به آنتن شبکه‌های پویا و امید باز می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    محمد صادق باطنی، رئیس مرکز کودک و نوجوان سازمان صداوسیما با اعلام این خبر که ما می‌خواهیم سریال را به یکی از محصولات دائمی سبدِ مصرفی کودکان و نوجوانان تبدیل کنیم، گفت: بعد از این هم شاهد سریال‌های رئال و عروسکی کودکان و نوجوانان خواهیم بود و متن‌ها یکی پس از دیگری بالا خواهند آمد.

     
    باطنی با بیان اینکه یکی از اتفاقات مهم مرکز کودک و نوجوان سازمان صداوسیما این بود که از نوروز امسال بخش نمایشی کودک و نوجوان فعال شد، افزود: الحمدالله سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» و «کارآگاهان کوچک» ساخته شد، که هر دوی آنها از شبکه کودک پخش و از شبکه‌های امید و دو بازپخش شدند. در کل، این سریال‌ها با استقبال چشمگیر مخاطب مواجه شدند. بدین ترتیب، سریال «کارآگاهان کوچک» توانست ۴۴ درصد و سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» ۴۱ درصد مخاطب جذب کند. این میزان مخاطب نشان از استقبال بسیار زیاد کودکان و نوجوانان از سریال دارد. 
     
    رئیس مرکز کودک و نوجوان ادامه داد: سریال‌های کودک و نوجوان یک زمان در آنتن تلویزیون گذشته‌ای داشت و خاطرات کودکی و نوجوانی بسیاری از ما با سریال‌های شبکه‌های یک و دو آن سال‌ها شکل گرفته بود. اکنون به لطف خدا این جریان راه افتاده و سریال‌های بعدی به مرور در کارگروه فیلم و سریال کودک و نوجوان تولید می‌شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما