دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428951
    تاریخ انتشار: 21/تير/1405 - 23:15

    واکنش مقام آمریکایی به هشدار سپاه به شناور متخلف در تنگه هرمز

    یک مقام آمریکایی به پیام هشدار آمیز سپاه پاسداران به شناور متخلف در تنگه هرمز واکنش نشان داد.

    واکنش مقام آمریکایی به هشدار سپاه به شناور متخلف در تنگه هرمز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از شبکه الجزیره، پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام مسئول این کشور مدعی شد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک فروند موشک به سوی یک کشتی تجاری در تنگه هرمز شلیک کرده است.

    این مقام واشنگتن ادعا کرد که شلیک این موشک به سوی کشتی تجاری در تنگه هرمز، منجر به وارد آمدن خسارت به این شناور شده است.

    این ادعا درحالی مطرح می شود که سپاه پاسداران دقایقی پیش با انتشار بیانیه ای از بسته شدن تنگه هرمز خبر داد.

    در ادامه بیانیه سپاه آمده است: به ناچار یک فروند کشتی‌ که با خاموش کردن سامانه‌های خود امنیت دریایی را به مخاطره افکنده بود؛ مورد اصابت شلیک‌ِاخطار واقع و متوقف شد.

    سپاه افزود: به دنبال این حادثه، اولا با توجه به بروز این ناامنی به سبب مداخله غیرقانونی بیگانگان، تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی و تا پایان مداخلات آمریکا در این منطقه بسته و هیچ شناوری اجازه تردد نخواهد داشت، ثانیا اگر دشمن متجاوز به بهانه این حادثه که خود، مسبب آن بوده است، خطایی کند و تجاوز جدیدی علیه ما داشته باشد با شدت پاسخ داده خواهد شد و پایگاه‌های جدیدی از دشمن در منطقه مورد هدف قرار خواهد گرفت.

    عواقب چنین مداخله‌ای بر عهده دشمن آمریکایی - صهیونی و کشورهایی است که خاک خود را برای این تهدیدات در اختیار پایگاه دشمن گذاشته‌اند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما