به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا
ژنرال احمد شریف چودری در نشستی خبری امروز خود در مقر فرماندهی ارتش در شهر راولپندی روند جدیدی از اتهامات کشورش علیه طالبان افغانستان را آغاز کرد و مدعی شد که رژیم طالبان سرپرست همه گروههای تروریستی فعال در داخل افغانستان است.
وی اظهار داشت: اطلاعات موثق داریم که ۲۵۰۰ تروریست از سوریه به افغانستان منتقل شده اما حتی یک نفر از آنان پاکستانی نیستند.
سخنگوی ارتش پاکستان افزود که از سپتامبر ۲۰۲۳ (مهرماه ۱۴۰۲) تا امروز بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار تبعه ِمجاز افغانستانی از پاکستان به کشورشان بازگردانده شدهاند.
وی با تشریح دستاوردهای ضد تروریسم پاکستان در سال ۲۰۲۵ گفت: ۷۵ هزار و ۱۷۵ فقره عملیات ضد تروریستی در مناطق مختلف پاکستان صورت گرفت که طی آن ۲ هزار و ۵۹۶ تروریست کشته شدند. تعداد تلفات نیروهای امنیتی و غیرنظامیان نیز در طول سال گذشته ۱ هزار و ۲۳۵ نفر می باشد.
سخنگوی ارتش پاکستان با اذعان به تشدید چالش تروریسم در طول سال گذشته در این کشور که بیشترین آن در ایالت خیبرپختونخوا به عنوان استان همجوار مرزی با افغانستان رخ داده است، افزود: جنگ با تروریسم همچنان با قوت ادامه خواهد یافت.
وی همچنین مدعی تبانی هند و طالبان در بحبوحه تنشهای اخیر مرزی پاکستان و افغانستان شد و همزمان هشدار داد که پاکستان به هرگونه اقدام متخاصم از سوی هند و طالبان افغانستان پاسخ کوبنده خواهد داد.



