جمعه 16 آبان 1404 - Fri 07 Nov 2025
  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413127
    تاریخ انتشار: 16/آبان/1404 - 14:03

    ماجرای غش کردن فردی در اتاق بیضی کاخ سفید چه بود؟+فیلم

    بیهوش شدن فردی در مراسم اعلام قیمتهای جدید داروهای لاغری در کاخ سفید سروصدای زیادی در محافل سیاسی آمریکا به راه انداخته است.

    ماجرای غش کردن فردی در اتاق بیضی کاخ سفید چه بود؟+فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    در مراسمی که روز پنجشنبه در کاخ سفید برای اعلام طرح جدید دولت آمریکا به‌منظور کاهش قیمت داروهای لاغری برگزار شد، یکی از مهمانان حاضر در اتاق بیضی ناگهان بیهوش شد و این اتفاق باعث شد مراسم به‌طور موقت متوقف شود. به دنبال غش کردن فردی در دفتر کار رئیس جمهور آمریکا هنگام برگزاری مراسمی درباره مسائل دارویی، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، در بیانیه‌ای اعلام کرد حال این فرد خوب است و او را یکی از نمایندگان شرکت‌های دارویی حاضر در جلسه معرفی کرد.
    این حادثه زمانی رخ داد که دیوید ریکس، مدیرعامل شرکت داروسازی الی لی‌لی (Eli Lilly)، در حال سخنرانی پشت میز ریاست‌جمهوری بود و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روی صندلی خود نشسته بود. یکی از مهمانان که در کنار سایر مقامات و مدیران دارویی ایستاده بود، ناگهان بی‌هوش شد.
    ریکس بلافاصله گفت: «حالتون خوبه؟» و چند مقام از جمله مهمت اوز، رئیس سازمان خدمات درمانی و بیمه درمانی آمریکا، به کمک او رفتند و فرد را به آرامی روی زمین خواباندند و پاهایش را بالا آوردند.خبرنگاران بلافاصله از اتاق بیضی بیرون برده شدند. ترامپ که از پشت میز برخاسته بود، وضعیت فرد را از نزدیک مشاهده می‌کرد.

    پس از بازگشت خبرنگاران، ترامپ اطمینان داد که حال این فرد خوب است. او گفت: «دیدید که افتاد، ولی حالش خوبه. دکترها رسیدگی کردن و فقط بردنش بیرون تا استراحت کنه. حالش کاملاً خوبه.»در نشست خبری پس از مراسم، ریکس اعلام کرد نام این فرد گوردون است و او یکی از مهمانان شرکت لی‌لی بوده. او گفت: «هر کسی که در اتاق بیضی بوده می‌دونه که اونجا گرمه و آدم باید مدت طولانی بایسته.

    تیم پزشکی کاخ سفید عالی عمل کرد و حال گوردون خوبه. جای هیچ نگرانی نیست.»با این حال گزارشهایی نیز وجود دارد که ادعای کاخ سفید درباره علت غش کردن و هویت فرد بیمار را زیر سوال میبرد. دن دیاموند خبرنگار روزنامه واشنگتن پست در حساب خود در ایکس نوشت، گزارش‌های نادرستی در مورد مردی که در دفتر بیضی شکل بیهوش شد، دیدم. این مرد گوردون فیندلی، مدیر اجرایی نوو نوردیسک نبود.

    وی افزود، طبق منابع متعدد، او بیماری بود که از داروی Lilly GLP-1 استفاده می‌کرد. شنیده‌ام که الان حالش خوب است.این دارو یکی از همان داروهایی است که در این مراسم قیمت جدید آن اعلام شد. خبرنگار واشنگتن پست پیش از این مراسم هم نوشته بود، ترامپ مدت‌هاست که روی «قرص چاقی»، «داروی چاقی»، «تزریق چربی» تمرکز کرده است. برخی ناظران سیاسی می‌گویند که بین پنهان کردن هویت واقعی فردی که بیهوش شد و استفاده از دارویی که در این مراسم رونمایی شد ارتباطاتی وجود دارد...!

     


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما