سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412984
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1404 - 11:22

    واکنش ترامپ به پیروزی ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک: کار از کار گذشت!

    رئیس‌جمهور آمریکا به پیروزی زهرا ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک واکنش نشان داد.

     واکنش ترامپ به پیروزی ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک: کار از کار گذشت!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از نیوزویک،

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از پیروزی‌های کلیدی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری ویرجینیا و نیوجرسی و همچنین انتخابات شهرداری نیویورک در پستی در «تروث سوشال» واکنش نشان داد. 

    وی در این رسانه اجتماعی متعلق به خود نوشت: «براساس نظرسنجی‌ها، ترامپ در برگه رای نبود و تعطیلی دولت دو دلیل شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات امشب بودند». 

    او همچنین نوشت: کار از کار گذشت!

    photo_2025-11-05_08-54-14

    دموکرات‌ها در اولین روز انتخاباتی مهم پس از بازگشت دوباره ترامپ به کاخ سفید، اکثریت آرا را به دست آوردند. در حالی که بحث در مورد آینده حزب تازه آغاز شده است، نتایج اولیه نشان می‌دهد که اقتصاد به ویژه ناتوانی ترامپ در ایجاد رونق اقتصادی که پاییز گذشته (پیش از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر ۲۰۲۴) وعده داده بود، می‌تواند برای جمهوری خواهان در آستاه انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده به یک نقطه ضعف جدی تبدیل شود. 

    دموکرات‌ها دیروز سه‌شنبه توانستند در انتخابات فرمانداری ویرجینیا و نیوجرسی به عنوان تنها ایالت‌هایی که امسال فرماندار جدید انتخاب می‌کنند، پیروز شوند و در این میان، نامزدهای جمهوری‌خواه که با وجود غیبت ترامپ در مبارزات انتخاباتی، از نزدیک با او هماهنگ بودند، روی این موضوع حساب باز کرده بودند که بازگشت او به قدرت، باعث تقویت آن‌ها می‌شود، اما اشتباه می‌کردند. 

    رهبران حزب جمهوری‌خواه اکنون امیدوارند که این پیروزی‌ها، مسیری برای بازگشت دوباره به جایگاه ملی باشد، هرچند نامزدهای حزب رقیب یعنی دموکرات‌ها از طیفی گسترده هستند؛ از میانه‌روها تا مترقی خواهانی که خواستار افزایش شدید هزینه‌های دولتی (افزایش بودجه دولتی برای بهبود خدمات عمومی) هستند. 

    ابیگیل اسپنبرگر نامزد حزب دموکرات در انتخابات فرمانداری ایالت ویرجینیا و میکی شریل دیگر نامزد دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری نیوجرسی به عنوان نخستین زنان فرماندار در این دو ایالت پیروز شدند. 

    زُهران مَمدانی نیز در رقابتی نفس‌گیر رقبایش اندرو کومو فرماندار دموکرات پیشین نیویورک و کرتیس اسلیوا رقیب جمهوری‌خواه را پشت سر گذاشت و پیروز انتخابات شهرداری نیویورک و تاریخ‌ساز شد. او نخستین مسلمان (شیعه) و نماینده نسل مهاجران جنوب آسیا و نیز جوان‌ترین شهردار این شهر در بیش از یک قرن گذشته است که سکان بزرگ‌ترین شهر و قلب مالی آمریکا را به دست می‌گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما