پنجشنبه 30 مرداد 1404 - Thu 21 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407666
    تاریخ انتشار: 29/مرداد/1404 - 13:40
    هاشمی:

    اختلالات GPS ناشی از ملاحظات امنیتی است

    وزیر ارتباطات با اشاره به اختلالات ایجاد شده در شبکه اینترنت گفت: اختلالاتی که در طیف‌های فرکانسی و سیگنال‌های GPS مشاهده می‌شود، به دلیل ملاحظات امنیتی و احتمال حضور پهپادهاست.

     اختلالات GPS ناشی از ملاحظات امنیتی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    ستار هاشمی وزیر ارتباطات در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: اختلالاتی که در طیف‌های فرکانسی و سیگنال‌های GPS مشاهده می‌شود، به دلیل ملاحظات امنیتی و احتمال حضور پهپادهاست.

    وی افزود: این اختلالات باعث شده که هم کیفیت ارتباطات و هم کسب‌وکارهای مرتبط با این حوزه‌ها تحت تأثیر قرار گیرد. 

    هاشمی خاطرنشان کرد: به‌طور طبیعی، این موضوعات مشکلاتی را در ارائه خدمات به مردم ایجاد کرده است. ما در حال رایزنی و تلاش برای رفع این مشکلات به صورت گام به گام هستیم تا کیفیت خدمات به مردم بهبود یابد.

    وزیر ارتباطات در واکنش به احتمال استفاده از سامانه‌های GPS دیگر مثل B2 چین در کشور گفت: ما از همه ظرفیت‌هایی که در دنیا وجود دارد طبیعتاً استفاده می‌کنیم.

    وی افزود:‌اتکا صرفاً به یک فناوری حتما مورد نظر ما نیست و ما همه ظرفیت‌ها را پیگیری استفاده می‌کنیم.

    وزیر ارتباطات با اشاره به اظهارات مدیرعامل شرکت ایرانسل درباره افزایش تعرفه‌های اپراتورها، گفت: بالاخره افزایش هزینه‌های جاری و سرمایه‌ای در سال‌های اخیر، تداوم فعالیت و توسعه زیرساخت‌های اپراتورهای تلفن همراه را با چالش روبه‌رو کرده است.

    وی افزود:‌ از سوی دیگر رشد قابل توجه حقوق و دستمزد نیروی انسانی متخصص، افزایش هزینه تأمین تجهیزات ــ که بیش از 60 درصد آن‌ها ارزبری دارند ــ و بالا رفتن هزینه‌های جاری از جمله برق، موجب شده که اپراتورها به طور طبیعی به دنبال بازنگری و افزایش تعرفه‌ها باشند.

    هاشمی تاکید کرد: این هزینه‌ها، موضوعاتی واقعی و قابل توجه هستند و در کنار آن، کند شدن روند توسعه شبکه اپراتورها در سال‌های اخیر نیز به دغدغه‌ای جدی تبدیل شده است؛ مسأله‌ای که نمی‌توان آن را پذیرفت و باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

    وی با اشاره به نگرانی اپراتورها در تحقق برنامه‌های توسعه‌ای خود، تصریح کرد: بازبینی در تعرفه‌ها، اقدامی ضروری برای حفظ کیفیت خدمات و اجرای طرح‌های توسعه‌ای اپراتورهاست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما