جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405346
    تاریخ انتشار: 26/تير/1404 - 18:27

    عملیات آماده‌سازی سایت نهضت ملی مسکن محمدآباد سیستان از ۵۰ درصد فراتر رفت

    مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: عملیات آماده‌سازی سایت ۹۰ هکتاری طرح نهضت ملی مسکن محمدآباد سیستان که از مرز ۵۰ درصد فراتر رفته است با جدیت در حال پیگیری است تا بستر لازم برای ساخت ۱۲۰۰ واحد ویلایی برای متقاضیان واجد شرایط پنج شهرستان شمالی استان این طرح و جوانی جمعیت فراهم شود.

    عملیات آماده‌سازی سایت نهضت ملی مسکن محمدآباد سیستان از ۵۰ درصد فراتر رفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    مهدی پارسی در بازدید معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان از این پروژه با تاکید بر اهمیت راهبردی این طرح گفت: با توجه به اینکه طرح نهضت ملی مسکن از برنامه‌های کلان دولت در جهت خانه‌دار کردن اقشار مختلف به‌ویژه جوانان و خانواده‌های کم‌درآمد است، اجرای این طرح در منطقه محمدآباد نقش موثری در توسعه زیرساخت‌های شمال استان، تثبیت جمعیت در منطقه و ارتقاء سطح رفاه عمومی خواهد داشت.

    وی با اشاره به تلاش مستمر برای تسریع در روند آماده‌سازی تصریح کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها و آغاز ساخت واحد‌های مسکونی، گام بلندی در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و توسعه پایدار منطقه برداشته خواهد شد.

     مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: عملیات آماده‌سازی در این سایت شامل اجرای خاک‌برداری، تسطیح، جدول‌گذاری، زیرسازی معابر، احداث شبکه فاضلاب، آبرسانی، برق‌رسانی، ایجاد شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی است که همزمان آن مطالعات مربوط به احداث مراکز خدماتی، آموزشی و مذهبی نیز در دستور کار قرار دارد تا این سایت مسکونی علاوه بر تامین سرپناه، از تمامی زیرساخت‌های زیستی و خدماتی برخوردار باشد.

    وی ادامه داد: با هماهنگی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بخش عمده‌ای از شبکه‌های زیرساختی همزمان با مراحل آماده‌سازی اجرایی شده و تلاش بر این است که با حفظ کیفیت، عملیات ساخت واحد‌ها با واگذاری اراضی به مردم در آینده‌ای نزدیک آغاز شود.

    گفتنی است از مجموع ۲۴ هزار و ۸۰۰ واحد در دست ساخت در محدوده شهر‌های تحت پوشش اداره کل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان تاکنون ۴۸۰۰ واحد تحویل داده شده و ۲۰ هزار واحد دیگر نیز با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۸ درصد در حال ساخت است.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما