جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405370
    تاریخ انتشار: 27/تير/1404 - 00:13

    بیانیه مشترک ۱۱ کشور عربی و اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی در سوریه

    وزرای امور خارجه اردن، امارات متحده عربی، بحرین، ترکیه، عربستان سعودی، عراق، عمان، قطر، کویت، لبنان و مصر طی دیروز و امروز مذاکرات فشرده‌ای را در مورد تحولات سوریه برگزار کرده و پس از آن در محکومیت تجاوزات و حملات رژیم صهیونیستی در دمشق و دیگر اراضی سوریه، بیانیه مشترک صادر کرده‌اند.

    بیانیه مشترک ۱۱ کشور عربی و اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی در سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    در بیانیه مشترک کشورهای اردن، امارات متحده عربی، بحرین، ترکیه، عربستان سعودی، عراق، عمان، قطر، کویت، لبنان و مصر آمده است: ما از امنیت و وحدت سوریه حمایت می‌کنیم.

     
    در این بیانیه که در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی در دمشق و دیگر مناطق سوریه صادر شده، آمده است: ما هرگونه دخالت (اسرائیل) در امور سوریه را محکوم می‌کنیم.
     
    وزاری خارجه کشورهای نامبرده در بیانیه مشترک خود تأکید کرده‌اند: ما از توافق برای پایان دادن به بحران در استان سویدا استقبال می‌کنیم و از تعهد احمد شرع رئیس موقت سوریه برای پاسخگو کردن همه عاملان نقض حقوق بشر استقبال می‌کنیم.
     
    در این بیانیه مشترک آمده است: ما حملات مکرر اسرائیل به سوریه را محکوم می‌کنیم و تأکید می‌کنیم که امنیت و ثبات سوریه ستون امنیت و ثبات منطقه‌ای و اولویت مشترک است.
     
    رژیم صهیونیستی دیروز بار دیگر با تجاوز به خاک سوریه، ستاد فرماندهی کل ارتش سوریه در دمشق و کاخ ریاست جمهوری سوریه در مجاورات پایتخت را بمباران کرد.
     
    منابع سوری می گویند نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی اکنون با نفوذ به خاک سوریه در ۱۰ کیلومتری دمشق قرار دارند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما