جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405343
    تاریخ انتشار: 26/تير/1404 - 18:21

    مزایده ۱۲ هزار میلیارد ریالی اموال تملیکی

    رئیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز مزایده فروش ۲۸۱ ردیف کالای موجود در انبارهای اموال تملیکی این استان به ارزش پایه ۱۲ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال خبر داد.

    مزایده ۱۲ هزار میلیارد ریالی اموال تملیکی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: باتوجه به تأکیدات ریاست قوه قضاییه در مورد لزوم نظارت مستمر و رصد وضعیت انبارهای اموال تملیکی، در نتیجه تمهیدات اتخاذ شده با همکاری مسئولان اجرایی، مزایده فروش ۲۸۱ ردیف کالای موجود در انبارهای اموال تملیکی استان، آغاز شده و تا ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

    این مقام قضایی تصریح کرد: کالاهای ارائه شده در این مزایده شامل انواع ماشین آلات راهسازی، خودرو سواری، چای، مواد شیمیایی و اقلام دیگر با ارزش پایه ۱۲ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال است.

    قهرمانی خاطرنشان کرد: با هدایت‌های ریاست قوه قضاییه و دستورات تخصصی ایشان در هرمزگان که یکی از استان‌های هدف و مهم سازمان اموال تملیکی از نظر ورود کالا است، توفیقات بسیار خوبی حاصل شده است. 

    وی یادآور شد: در نتیجه برگزاری مستمر و منظم مزایده‌ها، درصد بسیار زیادی از کالاهای موجود در انبار‌های اموال تملیکی این استان، تعیین تکلیف و از انبارها خارج شده‌اند و بر اساس آمار، هرمزگان رتبه نخست کشور در فروش اموال تملیکی را به خود اختصاص داده است.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین تأکید کرد: روند برگزاری مستمر و منظم مزایده‌ها تا ساماندهی صد درصدی کالاهای موجود و دستیابی به تمامی اهداف پیش بینی شده ادامه خواهد یافت.

    براساس این گزارش، اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند برای بازدید از کالاهای موضوع این مزایده به اداره‌کل اموال تملیکی استان هرمزگان مراجعه کنند و پس از دریافت نامه، از کالا یا کالاهای مدنظر خود بازدید کنند.

    همچنین شرکت‌کنندگان در مزایده باید توجه داشته باشند که ثبت‌نام در مزایده تنها از طریق سامانه تدارکات دولت به آدرس اینترنتی setadiran.ir انجام خواهد شد و ارائه پیشنهاد قیمت نیز از همین طریق انجام می‌شود.

    بازدید از کالاهای مطرح شده، همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ امکان‌پذیر است و بازگشایی پیشنهادات و اعلام برندگان در روز یکم مرداد ماه ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.


     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما