شنبه 15 آذر 1404 - Sat 06 Dec 2025
  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 357125
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1402 - 15:49

    هاکان فیدان: نمی‌توان در قبال غزه سکوت کرد

    وزیر خارجه ترکیه امروز در نشست خبری با همتای ایرانی، ضمن بیان اینکه نمی‌توان در قبال وضعیت غیرانسانی در نوار غزه سکوت کرد، گفت رژیم صهیونیستی باید خشونت در غزه را متوقف کند.

     هاکان فیدان: نمی‌توان در قبال غزه سکوت کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (چهارشنبه) با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که به آنکارا سفر کرده، در نشست خبری مشترک حاضر شد.

    فیدان در ابتدای این نشست خبری با بیان اینکه نمی‌توان در برابر شرایط غیرانسانی در نوار غزه سکوت کرد، گفت: «اسرائیل باید خشونت در غزه را متوقف کند و باید بداند که این کشتارها به راه حلی منجر نمی‌شود».

    به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی با بیان اینکه استانداردهای دوگانه غرب درباره اوکراین و نوار غزه را نمی‌توان تحمل کرد، توضیح داد: «اسرائیل برادران و خواهران ما در نوار غزه را آواره می‌کند که این با موازین و قوانین بین‌المللی در تضاد است».

    وزیر خارجه ترکیه در ادامه اظهار داشت: «بگذارید اسرائیل بداند که راهکار دو دولتی، بهترین راه حل برای فلسطین و اسرائیل برای زندگی در صلح است. ما تمام تلاش خود را برای رسیدن به آتش‌بس و برقراری صلح انجام می‌دهیم».

    فیدان در بخش دیگری از صحبت‌هایش ضمن خیر مقدم به امیرعبداللهیان در سفر به آنکارا، گفت که آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» ریاست جمهوری اسلامی ایران در آینده نزدیک به ترکیه سفر خواهد کرد.

    طبق این گزارش، فیدان با بیان اینکه نمی‌توان پذیرفت که فاجعه بزرگ غزه ادامه یابد یا به کشورهای همسایه گسترش یابد، گفت: «ما نگران گسترش جنگ به کشورهای منطقه هستیم و در این زمینه با وزیر امور خارجه ایران تبادل نظر کردیم».

    وی ضمن اشاره به آمادگی ترکیه برای مشارکت در هر راهکاری برای بحران فلسطین، تصریح کرد: «اسرائیل باید بداند که راهکار دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ تنها راه حل پایان بحران است».

    به نوشته الجزیره، وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه اتحادیه اروپا باید از توانایی‌های خود برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و یافتن راهکارهایی برای پایان جنگ استفاده کند، افزود: «اما متاسفانه آنها به دلیل رویکرد خود، تمایلی به شنیدن عبارت آتش‌بس ندارند».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما