سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 322109
    تاریخ انتشار: 12/آذر/1401 - 11:16
    کاخ سفید:

    موضع بایدن در قبال اوکراین تغییری نکرده است

    سخنگوی کاخ سفید گفت که موضع جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در قبال اوضاع اوکراین تغییری نکرده و واشنگتن به حمایت از اوکراین تا زمانی که ضروری باشد ادامه خواهد داد.

    موضع بایدن در قبال اوکراین تغییری نکرده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس کاخ سفید بر عدم تغییر موضع جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در قبال اوکراین پس از اظهارات وی پیرامون امکان مذاکره با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تاکید کرد.

    بر اساس این گزارش، کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید روز جمعه طی نشستی خبری در واکنش به پرسش ها در این خصوص گفت: خیر، موضع وی تغییری نکرده است.

    سخنگوی کاخ سفید افزود: رئیس جمهور به وضوح تاکید کرد که هیچ تصمیمی درباره اوکراین بدون مشارکت خود این کشور صورت نخواهد گرفت. رئیس جمهور همچنین گفت که تصمیمی برای دیدار با پوتین ندارد چرا که آنها هیچ نشانه ای مبنی بر آمادگی برای پایان دادن به نزاع از خود نشان ندادند.

    ژان پیر همچنین گفت که واشنگتن به حمایت از اوکراین تا زمانی که این کار ضروری باشد ادامه خواهد داد.

    جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز پنج شنبه گفته بود که برنامه ای برای مذاکره با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ندارد اما اگر روسیه گام هایی را برای پایان دادن به نزاع در اوکراین اتخاذ نماید برای این کار آماده است.

    یک روز پس از آنکه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که آماده است تا در صورت تمایل ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، برای پایان دادن به جنگ اوکراین با روسیه مذاکره کند، کرملین اعلام کرد که مسکو همواره آماده مذاکره بوده اما به شرطی که غرب درخواست‌های روسیه را قبول کند.

    بایدن از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) هرگز به طور مستقیم با پوتین صحبت نکرده و رئیس جمهور روسیه را «قصابی» خطاب کرده که «نباید در قدرت بماند.»

    و حالا پس از بیش از ۹ ماه از جنگ اوکراین و در حالی که زمستان پنجه خود را تیز و تیزتر می‌کند، کشورهای غربی در بحبوحه دست و پنجه نرم کردن اوکراین با حملات موشکی و پهپادی روسیه به زیرساخت‌های حیاتی کی‌یف، در تلاشند تا کمک به اوکراین را افزایش دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما