چهارشنبه 30 مهر 1404 - Wed 22 Oct 2025
  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287861
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1400 - 16:04

    تعرفه قبرهای بهشت زهرا اعلام شد/ از ۲ و نیم تا ۲۵ میلیون تومان

    معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت و نوسان قیمت قبرها در قطعات مختلف این آرامستان را تشریح کرد و گفت: تعرفه خدمات این سازمان در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب می‌شود.

     تعرفه قبرهای بهشت زهرا اعلام شد/ از ۲ و نیم تا ۲۵ میلیون تومان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، روح الله محسنی معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: امسال در قطعات جدید که قبرها به صورت سه طبقه واگذار می شود، طبقه پایین رایگان است و از بازماندگان پول گرفته نمی شود، تنها هزینه خدمات حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان محاسبه و دریافت می‌شود.

    وی افزود: امسال قیمت ۲ طبقه بالا، طبقه ای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در مجموع پنج میلیون تومان است و این کف قیمت قبرهای بهشت زهرا (س) است.

    این مسئول خاطرنشان کرد: ناحیه ۲ بهشت زهرا (س) که از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ است، طبقه ای ۱۴ میلیون و یکصد هزار تومان که مجموع سه طبقه  رقمی معادل ۴۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می شود.

    محسنی اضافه کرد: ناحیه یک که از قطعه یک تا ۱۱۲ است، طبقه ای ۲۵ میلیون تومان و در صورت واگذاری قبر سه طبقه واگذار ۷۵ میلیون تومان محاسبه می شود که این کف و سقف قیمت قبر در سازمان بهشت زهرا (س) است.

    وی در خصوص اختلاف قیمت قبرها گفت: ‌بر اساس تکمیل شدن قطعات نرخ قبر تغییر می کند، در ناحیه یک همه قطعات تکمیل شده و حجم فضای سبزش زیاد است و موضوع خدمات شهریش سخت تر از قطعات دیگر بوده و برهمین اساس باید هزینه های دریافت قبرها هم بیشتر باشد.

    محسنی با بیان اینکه دفن اموات در قطعه هنرمندان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان پذیر است، اظهار داشت:‌ در این وزارتخانه واحدی مربوط به اموات هنرمندان وجود دارد که مجوز دفن در قطعه هنرمندان (۸۸) را صادر می کند.

    معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) یادآور شد: دفن در قطعه نام آوران هم نیازمند هماهنگی یا صدور نامه از شهردار پایتخت یا رییس شورای اسلامی شهر تهران و نهادهایی مثل کمیته ملی المپیک است.

    وی افزود: خاکسپاری در قطعه های شهدا و همچنین صالحین مربوط به جانبازان، خانواده های شهدا و جانبازان نیز نیازمند هماهنگی و صدور نامه از سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

    بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

    بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.

    گلزار شهدای بهشت زهرا(س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما