شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • در خاورمیانه امنیت پایدار نمی‌تواند از بیرون منطقه دیکته شود

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۸ شهریور

  • حنظله تصاویر سلفی ۷۰۰ نفر از نیروهای امنیتی اسرائیل را منتشر کرد

  • اعلام جرم علیه عوامل برگزاری «دوی ماراتن تهران»

  • هنوز برای سلامتی امیر نوری امید داریم

  • دیپلمات آمریکایی، دسیسه آتی ترامپ علیه ایران را فاش کرد

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۸ شهریور

  • پاسخ یک انگلیسی به سلطنت‌طلبان: به ما مربوط نیستید+عکس

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۲۸ شهریور

  • ‌دوئل خونین بر سر یک دختر

  • حکم اعدام خائن به کشور که اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان را در اختیار موساد قرار داده بود، اجرا شد

  • بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن

  • همسر اسطوره فوتبال بازداشت شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 246748
    تاریخ انتشار: 24/خرداد/1400 - 15:09

    پشت پرده واکسن‌های فایزر ۲۰ میلیونی

    افرادی که ارقام این چنینی را بیان می‌کنند، احتمالا نه می‌دانند واکسن چیست و نه نسبت به دز آگاهی دارند.

    پشت پرده واکسن‌های فایزر ۲۰ میلیونی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از میزان، کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با میزان در واکنش به شایعاتی که در خصوص تزریق ۵ میلیون دز واکسن فایزر به قیمت ۲۰ میلیون تومان در بیمارستانی در شمال تهران مطرح می‌شود، گفت: افرادی که ارقام این چنینی را بیان می‌کنند، احتمالا نه می‌دانند واکسن چیست و نه نسبت به دز آگاهی دارند، اما به هر حال احتمال دارد که واکسن قاچاق وارد کشور شده باشد که طبیعتا باید توسط دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و مسئولین کشور شناسایی و با متخلفین برخورد شود.

    کدام کشور‌ها برای ورود شرط تزریق واکسن کرونا دارند؟
    سخنگوی سازمان غذا‌ودارو در پاسخ به این سوال که کدام کشور‌ها برای ورود شرط تزریق واکسن کرونا دارند؟، توضیح داد: بسیاری از کشور‌ها پروتکل تزریق واکسن را برای ورود به کشورشان خواهند گذاشت و به ویژه معدود کشور‌هایی که تعداد واکسن بیشتری تزریق کرده اند، این شرط را برای ورود قائل خواهند شد و بقیه کشور‌ها هم به تدریج به این دایره می‌پیوندند و به نظر می‌رسد در هفته‌ها و ماه‌های آتی کشور‌های بسیاری تزریق واکسن کرونا را جزء شرایط صدور ویزا و یا ورود به کشورشان قرار دهند که این اقدام حداقل برای ماه‌های آینده تصمیمی منطقی است.

    وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در حال حاضر بین کشور‌های اطراف ما کدام یک برای ورود چنین شرطی را در نظر گرفته اند؟، افزود: برخی از کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس شرط تزریق واکسن را برای ورود به کشورشان گذاشتند و بعضی دیگر از کشور‌ها هم برای دیپلمات‌ها و افرادی که قصد اقامت در آنجا را دارند، شرط تزریق واکسن کرونا را قائل شده اند و در تعداد زیادی از کشور‌ها هم نظیر ایران انجام تست کرونا قبل از ورود الزامی است.

    چرا هنوز به واکسن‌های داخلی مجوز اورژانسی داده نشده است؟
    رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آخرین وضعیت مجوز اورژانسی برای واکسن‌های ایرانی ادامه داد: برای دادن مجوز اورژانسی به واکسن‌ها گروه‌های ناظر باید گزارش‌های خود را رائه دهند و کمیسیون و کمیته‌های مربوطه در سازمان غذا‌و دارو باید گزارش‌ها را مورد بررسی قرار دهند، که در حال حاضر این گزارش‌ها در حال بررسی هستند و نواقص آن‌ها باید برطرف گردد و به مخص اینکه در سازمان غذا‌ودارو تشخیص داده شود که گزارش‌ها برای صدور مجوز مصرف اضطراری کفایت می‌کنند، این مجوز صادر خواهد شد و با توجه به روند مطالعات بالینی برخی واکسن‌های تولید داخل به نظر می‌رسد که در روز‌های آتی با تکمیل اطلاعات احتمالا یک یا دو واکسن بتوانند مجوز اورژانسی دریافت کنند.

    آیا به جای دز دوم سینوفارم واکسن برکت تزریق می‌شود؟
    وی در پاسخ به این سوال که آیا به جای دز دوم سینوفارم واکسن برکت تزریق می‌شود؟، اظهار کرد: فعلا قرار بر انجام چنین کاری نیست، اما به هر حال بحث استفاده از واکسن متفاوت در دز دوم در دنیا مطرح است و این اقدام در برخی کشور‌ها در قالب کارآزمایی در حال انجام است؛ اغلب کشور‌هایی که بیشترین میزان واکسیناسیون را دارا هستند، تمرکز خود را بیشتر در تزریق دز اول گذاشته اند و دز دوم را با فاصله‌ای حتی بیشتر از آنچه پیشنهاد شرکت‌های سازنده است، تزریق می‌کنند چرا که به هر حال تزریق دز اول واکسن یک ایمنی حداقلی و پایه ایجاد می‌کند و همچنین با تمرکز بر دز اول تعداد بیشتری از افراد در بازه زمانی کمتر در پوشش واکسیناسیون قرار می‌گیرند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما