محمد خردادیان در سال۱۳۸۰ بعد از سالها دوری به ایران برگشت اما از سوی پلیس دستگیر شد و دوماه به زندان افتاد. وی پس از آزادی از زندان به دوبی سفر کرد و بعد از راه اندازی یک رستوران در دوبی مدتی به زندگی در آنجا ادامه داد. این رقصنده ۵۸ ساله در گفتوگو با یکی از تلویزیونهای لس آنجلسی گفته بود در سفر به ایران بخاطر انحرافات جنسی دستگیر شدم و به زندان افتادم.این رقصنده که خود را الگوی بسیاری از همجنسبازان امریکا میدانست اعتراف کرده بود که این موضوع از دوران بچگی در وی وجود داشته است.
چندی پیش بی بی سی فارسی در مصاحبه با یک بالرین به نام “جین بینی” که قبل از انقلاب در ایران برنامه برگزار می کرد گفته بود که در همان زمان باخردادیان ازدواج نموده ولی بعد ها متوجه شد که وی هم جنس باز است و به این دلیل از هم جدا شدند. این بالرین در کتابی که سرگذشتش را نوشته به جزئیات این رابطه پرداخته است .نام این کتاب ” عشق محمد ” است. وی هدف این رمان را پرداختن به مسائل هم جنس بازان می داند. بی بی سی فارسی در این برنامه با معرفی این رقاصه هم جنس باز قصد داشت به ترویج هم جنس بازی و مسائل هم جنس بازان بپردازد .البته نام گذاری این کتاب که اسم محمد در آن بکار برده شده و درباره یک مسلمان ایرانی همجنس باز است قابل تامل است .

“جین بینی “همسر سابق محمد خردادیان
خردادیان چند سال پیش در مصاحبه ای با رادیو جوان در انگلستان ادعا کرده بود وی اولین هنرمند هم جنس باز نیست بلکه فریدون فرخزاد خواننده مشهور سال های گذشته نیز همجنس باز بوده .
اما سیاوش قمیشی از خوانندگان لس آنجلسی است که بعد از انقلاب از ایران فرار نمود و البته وی و هم فکرانش اعتقاد دارند که امثال خردادیان افراد چیپ و لوده ای هستند و در برنامه های خود اساسا از چنین افرادی دوری می کنند .
در اواسط دهه هشتاد شمسی سیاوش قمیشی برای اجرای کنسرت در مراسمی در جزیره کیش دعوت شد. علی رغم پیشنهاد رقم بسیار بالا به سیاوش قمیشی، او این پیشنهاد را رد کرد.البته بعضا شنیده می شود قمیشی علاقه زیادی به برگشت به ایران را دارد ولی سابقه منفی وی مانع این بازگشت می شود .
منبع:امپراطوری دروغ




