یکشنبه 16 آذر 1404 - Sun 07 Dec 2025
  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 118910
    تاریخ انتشار: 08/بهمن/1397 - 09:46
    معرض نیکوتین

    مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟

    قرار گرفتن در معرض نیکوتین می‌تواند برخی از عواقب ناخواسته را برای سلامتی ایجاد نماید. این عواقب در برگیرنده افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب است.

    مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟

    نیکوتین یک ماده اعتیادآور است. بر اساس گفته‌های مؤسسه قلب در آمریکا، نیکوتین تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند و همین امر باعث می‌شود هرچه بیشتر و بیشتر به این ماده روی بیاورید.

    قرار گرفتن در معرض نیکوتین می‌تواند برخی از عواقب ناخواسته را برای سلامتی ایجاد نماید. این عواقب در برگیرنده افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب است.

    مطالعه انجام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد برخی از غذاهایی که ما به طور منظم در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنیم حاوی نیکوتین است. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم مواد غذایی که در برگیرنده نیکوتین است را با هم مرور کنیم. پس همراه ما باشید.

    بادمجان:

    یکی از مواد غذایی که غلظت بالایی از نیکوتین را دارد بادمجان است. این ماده در برگیرنده نیکوتینی با غلظت ۱۰۰ نانوگرم بر گرم است. بادمجان منبع خوبی از فیبر، ویتامین B۱ و ویتامین B۶ و پتاسیم نیز هست.

    بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه‌های مختلف، مزایای بادمجان برای سلامتی به خاطر وجود آنتی اکسیدان قدرتمندی به نام nasunin در آن است. این انتی اکسیدان از بدن در برابر آسیب رادیکال‌های ازاد مراقبت می‌کند، به بدن کمک می‌کند از شر آهن اضافی خلاص شود و به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

    گوجه فرنگی سبز:

    گوجه فرنگی سبز نیز در برگیرنده نیکوتین است. غلظت نیکوتین در این ماده ۴۲.۸ نانوگرم بر گرم است. اداره کشاورزی در ایالت متحده آمریکا بیان کرده است که گوجه فرنگی سبز منبع خوبی از پتاسیم، فسفر، ویتامین C، فولات و کلسیم می‌باشد.

    گل کلم:

    گل کلم نیز یکی از موادی است که نیکوتین در خود دارد. غلظت نیکوتین در این سبزی ،۱۶.۸ نانوگرم بر گرم است. بر اساس مطالعات موجود، گل کلم منبع عالی از ویتامین K، ویتامین C، فولات و فیبر است. مصرف منظم گل کلم می‌تواند مزایایی همچون محافظت در برابر سرطان، سم زدایی از بدن و محافظت در برابر آرتروز را به همراه داشته باشد.

    سیب زمینی:

    ماده غذایی دیگری که می‌تواند شما را در معرض نیکوتین قرار دهد سیب زمینی است. سیب زمینی ۷.۱ نانوگرم بر گرم نیکوتین در خود دارد. بر اساس مطالعات انجام شده این ماده حاوی ویتامین B۶، ویتامین A و نیز پتاسیم است.

    ترکیبی از این مواد مغذی باعث می‌شود مصرف سیب زمینی پخته یا اب پز شده برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر باشد. افرادی که سیب زمینی پخته یا آب پز شده را مصرف می‌کنند کمتر از سایر افراد در معرض حملات قلبی قرار می‌گیرند و فشار خون پایین‌تری دارند.

    منبع : مجله سلامت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما