سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420006
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1404 - 15:48

    نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج ترور شد

    نماینده سابق مجلس افغانستان از ولایت غور، روز سه‌شنبه در شهر کرج هدف حمله مسلحانه قرار گرفت و بر اثر اصابت دو گلوله به شدت زخمی شد. منابع آگاه از وخامت وضعیت وی خبر داده و اعلام کردند که او در یکی از بیمارستان‌های ایران بستری است.

     نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج ترور شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

    منابع خبری افغان گفته‌اند که «کریم الدین رضازاده» نماینده سابق مجلس افغانستان، در ایران هدف گلوله قرار گرفت.

    پایگاه خبری آمو گزارش داد: مهاجمان ناشناس سوار بر موتورسیکلت به سمت رضازاده تیراندازی کرده و از محل متواری شده‌اند. این حمله روز سه‌شنبه، ۲۴ فوریه رخ داد. منابع افزودند که دو گلوله به آقای رضازاده اصابت کرده و وضعیت او  وخیم گزارش شده است. او در یکی از بیمارستان‌های ایران تحت درمان قرار دارد.

    مقامات ایران تاکنون به طور رسمی درباره این تیراندازی اظهار نظری نکرده‌اند.

    این حمله باعث واکنش عطا محمد نور، والی سابق بلخ، شد که از طالبان خواست از مسیری که او آن را "خشونت، جنایت و خونریزی" توصیف کرد، دست بردارند.

    اگرچه نور مستقیما طالبان را به انجام این حمله متهم نکرد، اما هشداری تند صادر کرد. او در پستی در ایکس خطاب به طالبان نوشت: ما را به جنگ، مبارزه و خونریزی دعوت یا مجبور نکنید. از خشونت دوری کنید و کشور را بیش از این به سمت  درگیری و بحران سوق ندهید. افغانستان بیش از هر زمان دیگری به خردورزی، خویشتن‌داری و پایان دادن به خونریزی نیاز دارد.

    این تیراندازی در بحبوحه نگرانی‌های چهره‌های سیاسی افغانستان که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، رخ داده است. 

    طالبان تاکنون در مورد حمله به رضازاده اظهار نظری نکرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما