جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420042
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1404 - 09:59

    عقب‌نشینی‌ قیمت‌ها در بازار خودرو+ جدول

    بازار خودرو بین ۳۰ بهمن تا ۷ اسفند ۱۴۰۴ در اکثر مدل‌ها کاهش قیمت داشت، هرچند برخی خودروها مانند پژو ۲۰۷ اتوماتیک رشد قیمت چشمگیری را تجربه کردند.

    عقب‌نشینی‌ قیمت‌ها در بازار خودرو+ جدول

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    بازار خودرو در روز ۷ اسفند ۱۴۰۴ در مقایسه با ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ با نوساناتی همراه بود و اغلب محصولات با کاهش قیمت مواجه شدند، هرچند برخی مدل‌ها افزایش نرخ را نیز تجربه کردند.

    در میان محصولات ایران‌خودرو، سورن پلاس (XU۷P) از یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسید و ۵۰ میلیون تومان کاهش قیمت را ثبت کرد. نسخه فول این خودرو نیز با افت ۲۰ میلیون تومانی، از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان کاهش یافت.

    دنا پلاس ۵ دنده با کاهش ۶۰ میلیون تومانی از یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان رسید. در مقابل، دنا پلاس توربو اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۵ با رشد ۱۰ میلیون تومانی، از دو میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به دو میلیارد و ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.

    در خانواده پژو، پژو ۲۰۷ موتور TU۳ با افزایش ۳۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان رسید. پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما مدل ۱۴۰۵ نیز ۱۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان رسید. بیشترین رشد قیمت در این بخش مربوط به پژو ۲۰۷ اتوماتیک بود که با جهش ۱۶۰ میلیون تومانی از یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان رسید.

    رانا پلاس با کاهش ۵۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین تارا دستی مدل ۱۴۰۵ با افت ۴۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد و تارا اتوماتیک V۴ LX نیز ۷۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان رسید.

    در میان کراس‌اوور جدید این شرکت، ری‌را مدل ۱۴۰۵ با کاهش ۱۰۰ میلیون تومانی از دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید.

    عقبگرد قیمت خودرو در هفته اول اسفند؛ کدام مدل‌ها ارزان شدند؟+ جدول

     

    در محصولات سایپا نیز روند بازار عمدتاً کاهشی بود. اطلس G دنده‌ای با افت ۳۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان رسید، اما اطلس اتوماتیک ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسید.

    ساینا اتوماتیک با کاهش ۹۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید و ساینا S نیز با افت ۵۵ میلیون تومانی ۹۲۰ میلیون تومان قیمت خورد. کوییک S ۳۰ میلیون تومان کاهش یافت و به ۹۲۰ میلیون تومان رسید.

    در بخش سدان‌های شاهین، شاهین اتوماتیک G با کاهش ۴۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان رسید و شاهین GL نیز ۲۰ میلیون تومان ارزان‌تر شد و یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

    در نهایت، سهند دنده‌ای با افزایش ۲۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان رسید، اما سهند اتوماتیک با کاهش ۳۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان معامله شد.

    در مجموع، بازار خودرو در بازه زمانی یادشده بیشتر تحت تأثیر روند کاهشی قرار داشت، هرچند برخی مدل‌ها به‌ویژه در خانواده پژو افزایش قیمت قابل توجهی را تجربه کردند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما