دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420000
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1404 - 15:28

    جنجال تجاوز جنسی در دادگاه نتانیاهو

    بنیامین نتانیاهو، روز گذشته در جریان جلسه رسیدگی به پرونده فساد موسوم به «۴۰۰۰» مدعی شد که بازجویان با تجاوز جنسی علیه شاهد کلیدی پرونده، از او شهادت اجباری گرفته‌اند.

     جنجال تجاوز جنسی در دادگاه نتانیاهو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    روز گذشته، در حالی که دادستان در حال بررسی تناقض‌های احتمالی میان اظهارات نتانیاهو در دادگاه و بازجویی‌های پیشین پلیس بود، نخست‌وزیر ناگهان به ادعاهای شلومو فیلبر، عضو سابق کابینه و شاهد کلیدی دولت در این پرونده، اشاره کرد.

    در پاسخ به یکی از پرسش‌های دادستان، نتانیاهو با لحنی کنایه‌آمیز گفت: «بازپرسان این سخنان را قبل از تجاوز جنسی گفتند یا بعد از آن؟» دادستان که ظاهراً انتظار این جمله را نداشت، پرسید: «منظورتان چیست؟ آیا ادعا می‌کنید که شما هم مورد تجاوز قرار گرفته‌اید؟»

    در این لحظه، وکیل مدافع نتانیاهو با عصبانیت از جا بلند شد و فریاد زد: «این چه گستاخی است که از نخست‌وزیر اسرائیل می‌پرسید آیا او هم مورد تجاوز قرار گرفته؟ شرم کنید!»

    دادستان نیز پاسخ داد: «شما شرم کنید. آقای نتانیاهو، منظور از عبارت قبل یا بعد از تجاوز دقیقاً چیست؟»

    این تبادل لفظی کوتاه اما شدید، فضای دادگاه را منفجر کرد و خیلی زود در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد. جلسه قبل هم نتانیاهو دادستان را دروغگو خطاب کرده بود که آن هم به تنش انجامید.

    کاربران شبکه‌های اجتماعی اسرائیلی معتقدند که این حرف‌ها چیزی جز تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی از اصل پرونده نیست و خواستار رسیدگی سریع‌تر شدند.

    پرونده ۴۰۰۰ همچنان یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های فساد علیه نتانیاهو است؛ جایی که او متهم است به نفع شرکت مخابراتی «بزک» امتیاز داده تا در عوض، وب‌سایت «والا» از او چهره‌ای مثبت بسازد

    نظرات بینندگان
    نظرات شما