چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403 - Wed 01 May 2024
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • پلیس در حال انجام وظیفه/ به ترک فعل ۳۲ دستگاه مسئول درباره حجاب رسیدگی خواهد شد؟+ فیلم

  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد ؟

  • دلالت‌های مهم قانون H.R.815 برای ایران

  • جزئیات جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/ خودروهای تولیدی کجا هستند؟

  • ماجرای زمین خوردن شهید خرازی و روضه زنده

  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌ و فیلم

  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس

  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم

  • تقید خاص شهید جهان آرا به نماز شب

  • بازار خودرو در دست‌انداز وعده‌ها

  • روایتی از محبان و دوست‌داران اهل بیت(ع) در آفریقا/ پایتخت کنیا میزبان رونمایی از مستند «روشن‌تر از خورشید»

  • مست عشق یک تریلر جنایی

  • بازی خطرناکی که در آسیا در جریان است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 332035
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1401 - 10:43

    آنتی بیوتیک‌ را با این خوراکی‌ها بخورید

    محققان عنوان می‌کنند مصرف مواد خوراکی درست و مناسب در زمان مصرف آنتی بیوتیک ها به افزایش فواید دارو کمک می‌کند.

    آنتی بیوتیک‌ را با این خوراکی‌ها بخورید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از بهداشت نیوز ، آنتی بیوتیک ها برای مقابله با عفونت های باکتریایی در بدن تجویز می شوند. اما مصرف آنها همراه با غذاها و مواد خوراکی مناسب به کاهش عوارض جانبی آنتی بیوتیک ها کمک کرده و بهتر با بیماری مقابله می شود. حتی مصرف مواد خوراکی نامناسب می تواند تاثیرات دارو را بدتر کند. در ادامه فهرست مواد غذایی مفید در هنگام مصرف آنتی بیوتیک ها آمده است.

    پروبیوتیک ها

    مصرف بیش از اندازه آنتی بیوتیک ها می تواند موجب اختلال در میکروبیم های روده شود که نتیجه آن می تواند اسهال باشد. گنجاندن پروبیوتیک ها در رژیم غذایی می‌تواند به حفظ تعادل در باکتری های روده کمک کرده و تولید باکتری های خوب را افزایش دهد. همچنین به بدن در بازیابی از حمله باکتریایی کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را به منظور دوری از بیماری بهبود می بخشد.

    مواد خوراکی سرشار از ویتامین K

    معمولا کمبود ویتامین K به ندرت اتفاق می افتد چراکه روده خود این ویتامین را تولید می کند. مصرف آنتی بیوتیک ها با تغییر در محیط روده منجر به کمبود ویتامین K می شود. کمبود این ویتامین نیز می تواند منجر به خونریزی داخلی اعضای بدن شود چراکه ویتامین K برای انعقاد خون لازم است. از اینرو خوردن مواد خوراکی سرشار از ویتامین K در زمان مصرف آنتی بیوتیک ها به حفظ غلظت خون کمک می کند. مواد خوراکی سرشار از ویتامین K عبارتند از سبزیجات پربرگ به رنگ سبز تیره نظیر اسفناج، کلم، بروکلی، و کاهو، روغن های گیاهی، انجیر، گوشت، پنیر، و سویا.

    داشتن رژیم غذایی متعادل

    درحالیکه آنتی بیوتیک ها در تلاش برای مقابله با هجوم باکتریایی هستند، اما می توانند موجب عفونت مخمر هم شود چراکه با تغییر در محیط میکروبیوم های روده منجر به ناراحتی های گوارشی می شوند. حتی در زنان می توانند منجر به عفونت واژینال شوند. همچنین میزان ویتامین B بدن را کاهش می دهند. از اینرو داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل با وجود میوه و سبزیجات زیاد می تواند به بدن در مقابله با عوارض جانبی مصرف دارو کمک کند.

    با این حال باید در زمان مصرف آنتی بیوتیک ها، از مصرف برخی مواد خوراکی هم اجتناب شود:

    - غذاهای فرآوری شده، سس کچاپ، میوه های خانواده مرکبات نظیر لیمو و پرتقال، و توت فرنگی، چراکه مانع از جذب آنتی بیوتیک ها در خون می شوند.

    - به غیر از پروبیوتیک ها یا ماست، باید از مصرف سایر محصولات لبنی پرهیز شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما