چهارشنبه 21 آبان 1404 - Wed 12 Nov 2025
  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19526
    تاریخ انتشار: 30/دي/1394 - 16:43
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    تکلیف انتخابات الکترونیکی مشخص شد

    سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه اعضای این شورا با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک مخالفت کردند، گفت: انتخابات ۷ اسفند در هیچ حوزه‌ای به‌صورت الکترونیک برگزار نمی‌شود.

    تکلیف انتخابات الکترونیکی مشخص شد

    نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به جلسه امروز این شورا گفت: در جلسه امروز موضوع امکان برگزاری انتخابات الکترونیک مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت اکثریت اعضای شورای نگهبان با برگزاری انتخابات 7 اسفند به‌صورت الکترونیک مخالفت کردند.

    وی در تشریح برگزار نشدن انتخابات به‌صورت الکترونیک، افزود: یکی از علل آن این است که با توجه به اینکه ما برای برگزاری انتخابات نیاز به قانون داریم و مجلس شورای اسلامی در آخرین لحظات بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس، مواد مربوط به انتخابات الکترونیک را حذف کرد بنابراین قانونی که فضای الکترونیک با فضای سنتی را تطبیق دهد، وجود ندارد و نمی‌توان انتخابات را به‌صورت الکترونیک برگزار کرد.

    سخنگوی شورای نگهبان درباره یکی دیگر از علل برگزار نشدن انتخابات به‌صورت الکترونیک، گفت: دلیل آن این است که مراجعی که توافق شده بود امنیت و خدشه‌ناپذیری سیستم جدید انتخابات الکترونیکی را تأیید کنند، پس از وصول استعلامات امنیت آن را تأیید نکردند.

    ابراهیمیان همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا انتخابات الکترونیک در 14 حوزه‌ای که قبلاً برگزار شده بود امکان برگزاری الکترونیک در این حوزه‌ها وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: با توجه به تصمیم امروز شورای نگهبان انتخابات  در هیچ حوزه‌ای به‌صورت الکترونیک برگزار نخواهد شد.

    وی در پایان خاطرنشان کرد: تصمیم امروز شورای نگهبان مبنی بر برگزار نشدن انتخابات به‌صورت الکترونیک در نامه‌ای به اطلاع وزارت کشور خواهد رسید.

    منبع : جهان نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما