شنبه 26 مهر 1404 - Sat 18 Oct 2025
  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19149
    تاریخ انتشار: 24/دي/1394 - 10:46
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    خداحافظی لاریجانی با ائتلاف انتخاباتی اصولگرایان

    علی لاریجانی این هفته بالاخره حرف آخر را زد و آب پاکی را روی دست اصولگرایانی که منتظر ورود او به ائتلاف انتخاباتی اصولگرایان بودند ریخت: «نه با دولت و نه با اصولگرایان وارد هیچ ائتلافی نخواهم شد.»

    خداحافظی لاریجانی با ائتلاف انتخاباتی اصولگرایان

    علی لاریجانی این هفته بالاخره حرف آخر را زد و آب پاکی را روی دست اصولگرایانی که منتظر ورود او به ائتلاف انتخاباتی اصولگرایان بودند ریخت: «نه با دولت و نه با اصولگرایان وارد هیچ ائتلافی نخواهم شد.» پس از ماه ها چالش میان اصولگرایان و اختلافات شدید مبنی بر ترکیب شورای ائتلاف اصولگرایان، لاریجانی این هفته شفاف تر از همیشه سخن گفت و اعلام کرد بنا ندارد وارد ائتلاف انتخاباتی با آنان شود. او برای این کار دلیل محکمی ارایه داد که با بیانش مخالفان را به سکوت فرامی خواند. معتقد است مصلحت نیست رییس قوه مقننه با جایگاه حقوقی که در ساختار سیاسی ایران دارد وارد یک ائتلاف سیاسی شود.

    لاریجانی البته با زیرکی شایعه ای دیگر را هم تکذیب کرد. اصولگرایان در مصاحبه ها و شایعات خود مدعی شده بودند لاریجانی به آیت الله موحدی کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز اطمینان داده از خروجی مورد تایید جامعه روحانیت حمایت خواهد کرد: «چنانچه به آقای موحدی (آیت الله موحدی کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز) گفته ام از جریان روحانیت حمایت می کنم و آن را اصیل می دانم اما اینکه شخصا در جریانی حضور داشته باشم به مصلحت نیست که رییس قوه مقننه در جریانی حضور داشته باشد لذا من نظراتم را گفته ام چنانچه درست نیست رییس قوه مجریه نیز در سازوکار سیاسی قرار گیرد.»

    لاریجانی در ادامه گفته است: زمانی در گذشته ائتلاف ٦+٥ را مطرح کردند که قوه مجریه و مقننه در آن حضور نیافتند و همین کار هم درست بود. لاریجانی در ادامه با تاکید بر اینکه افرادی که ذهن جامع تری دارند باید به جریانات سیاسی وارد شوند، بیان داشت: افراد تندرو که قطعا خودشان را ترجیح می دهند اما افرادی با ذهن جامع باید تشکل های یکدیگر را بیابند و به هم کمک کنند که البته این امر صرفا نزدیک انتخابات جواب نمی دهد بلکه به پنج، شش سال کار نیاز دارد تا به ثمر بنشیند.

    لاریجانی با این جملات نشان داد حاضر نیست امضایش را پای چک سفیدی به جامعه روحانیت به عنوان یک نهاد روحانی که کار سیاسی انجام می دهد قرار دهد، به همین دلیل تنها گفته است از جریان روحانیت حمایت خواهد کرد. رییس قوه مقننه در خصوص اخباری که درباره ائتلاف وی با دولت منتشر شده است، بیان داشت: این مورد خلاف واقع است و مصلحت دولت و مجلس نیز در آن نیست چرا که مجلس باید به علت وظیفه ریل گذاری، مستقل باشد لذا این اخبار نادرست است

    منبع : اعتماد

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما