چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • تصمیم عجیب فیفا برای فینال جام جهانی

  • مقاومت عشایر و رزمندگان در گرمای ۵۰ درجه مقابل رژیم بعث عراق + عکس

  • کشتی‌های ایران قبل از محاصره آمریکا از تنگه هرمز عبور کردند

  • نابودی مرکز کنترل پهپادها و شهپاد ها در کویت و بحرین + عکس

  • شرایط سخت استقلالِ خالی از ستاره برای حضور در لیگ و آسیا

  • محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال اعلام شد

  • واکنش بقایی به جنایت جنگی آمریکا

  • اختلال بانک‌های ملی و صادرات رفع شد

  • دستگیری عامل مهم موساد در لبنان

  • فرجام تلخ رفیق فابریک آمریکا در منطقه+عکس

  • دست باز ایران در پاسخ به ضربه متقابل به جنگ زیرساختی دشمن + عکس

  • ارتش: پاسخ تجاوز آمریکا به ایرانشهر را خواهیم داد

  • قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۲۴ تیر

  • شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در بمپور

  • عامل آتش زدن فرمانداری و کلانتری مرکزی شهرستان دهاقان

  • راهزن ناکام هرمز

  • ۳ اشتباه اساسی ریاض در حمله به یمن

  • پنتاگون برای عراق خط و نشان کشید: یا ایران یا آمریکا!

  • موج بارش‌های تابستانه در راه ۵ استان

  • از بحرین تا اردن؛ موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 91790
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1397 - 17:14
    رئیس‌جمهور آمریکا

    عقب‌نشینی ترامپ از مواضع جنگ‌طلبانه

    رئیس‌جمهور آمریکا با عقب‌نشینی از مواضع جنگ‌طلبانه علیه سوریه، در توئیتر خود نوشت که هرگز زمانی برای حمله به سوریه مشخص نکرده است.

    عقب‌نشینی ترامپ از مواضع جنگ‌طلبانه

    «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با عقب‌نشینی از تهدید خود به اقدام نظامی علیه سوریه، گفت فعلا زمانی برای این حمله تعیین نکرده‌ام.

    ترامپ امروز (پنجشنبه) در توئیتر خود نوشت: «هرگز نگفتم چه زمانی حمله به سوریه صورت می‌پذیرد. شاید خیلی زود باشد یا شاید هم اصلا زود نباشد».

    وی با تکرار ادعاهایش درباره موفقیت‌های آمریکا در نبرد با گروه تروریستی داعش افزود: «در هر صورت، دولت آمریکای تحت هدایت من کار فوق العاده‌ای انجام داده و داعش را از منطقه بیرون کرد. پس تشکرتان از آمریکا کجا است؟»

    رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته در واکنش به اظهارات سفیر روسیه، در توئیتر خود گفته بود: «روسیه ادعا کرده که هر موشکی و تمام موشک‌هایی که به سمت سوریه شلیک شود را ساقط می‌کند. آماده باش روسیه، چراکه آن‌ها (موشک‌ها) دارند می‌آیند؛ زیبا، جدید و هوشمند.!»

    ترامپ بار دیگر با تکرار توهین‌هایش علیه رئیس‌جمهور سوریه، «بشار اسد» را «حیوان» توصیف کرده و مدعی شده است که او از کشتن مردم سوریه با استفاده از تسلیحات شمیایی لذت می‌برد.

    «الکساندر زاسیپکین» سفیر روسیه در لبنان روز چهارشنبه هشدار داده بود که روسیه هر موشکی را که به سمت سوریه شلیک شود، هدف قرار می‌دهد.

    وی گفته بود: «نیروهای روسیه با هرگونه تهاجم آمریکا علیه سوریه مقابله خواهند کرد و تمام موشک‌هایی که این کشور را نشانه می‌گیرد رهگیری شده و سکوهای پرتاب هدف قرار داده خواهند شد».


    تروریست‌ها در شامگاه شنبه (11 فروردین) با گاز شیمیایی به غیرنظامیان در شهر دوما واقع در غوطه شرقی دمشق حمله کردند. در این حمله نزدیک به 100 نفر کشته شده و صدها تن دیگر نیز مجروح شدند.

    این در حالی است که وزارت دفاع روسیه روز شنبه هشدار داده بود گروه‌های تروریستی «جیش الاسلام» و ارتش آزاد قصد دارند با استفاده از گاز شیمیایی، به شهر دوما در غوطه شرقی دمشق حمله کنند.

    وزارت دفاع روسیه تاکید کرده بود که تروریست‌ها به دنبال تحریک کردن احساسات جامعه بین‌المللی و متهم کردن دولت سوریه به حمله علیه شهروندان خود است. همچنین این حمله می‌تواند مورد استفاده متحدین غربی و عربی تروریست‌ها قرار بگیرد.

    دولت سوریه همچنین در سال 2013 با همکاری روسیه و تحت نظارت کشورها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله آمریکا و سازمان ملل، تمام سلاح‌های شیمایی خود را نابود کرد

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما