چهارشنبه 25 تير 1404 - Wed 16 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90511
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1396 - 12:16
    سخنگوی شورای نگهبان:

    کدخدایی: نمونه برگزاری انتخابات در ایران در هیچ کشوری وجود ندارد

    سخنگوی شورای نگهبان با تاکید براینکه آزادی با ولنگاری کاملاً متفاوت است، گفت: در زمان طاغوت آزادی وجود نداشت و انتخابات‌ها فرمایش برگزار می‌شد اما امروز هرکس با هر عقیده‌ای می‌تواند نامزد شود و نمونه برگزاری انتخابات در ایران در هیچ کشوری وجود ندارد.

    کدخدایی: نمونه برگزاری انتخابات در ایران در هیچ کشوری وجود ندارد

    عباسعلی کدخدایی شامگاه جمعه در کنگره ملی «مصطفای شهید با گفتمان جوان مومن انقلابی» در سالن شهدای بسیج کاشان، با بیان اینکه در تمام جوامع مشکلات وجود دارد و همه باید تلاش داشته باشیم در چارچوب قوانین مشکلات مردم را برطرف کنیم، اظهار داشت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی، استقلال کشور را هدف قرار داده‌اند و حتی به قول و وعده‌هایشان در موضوع هسته‌ای پای‌بند نیستند.

    سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه شعار اصلی انقلاب اسلامی ایران «استقلال، آزادی‌، جمهوری اسلامی» بود، تصریح کرد: حکومت اسلامی از اقتصاد و سیاست به‌عنوان وسیله برای رسیدن به اهداف الهی استفاده کرد.

    کدخدایی تصریح کرد: آزادی در جمهوری اسلامی ایران از حرف گذشته؛ امروز مردم آزادانه حرف‌های خودشان را بیان می‌کند، درحالی که دشمنان می‌گویند در ایران آزادی وجود ندارد.

    وی آزادی را با ولنگاری کاملاً متفاوت دانست و گفت: آزادی واقعی در جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا به‌دست آمده است، در زمان طاغوت آزادی وجود نداشت و انتخابات‌ها فرمایش برگزار می‌شد اما امروز هرکس با هر عقیده‌ای می‌تواند نامزد شود و نمونه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران در هیچ کشوری وجود ندارد.

    سخنگوی شورای نگهبان از شهیدان دوران دفاع مقدس به‌عنوان نخبه یاد کرد و گفت: این شهدا در آن زمان تشخیص دادند که باید برای دفاع از اسلام مقابل دشمن بایستند و شهدای هسته‌ای نیز با علم و دانش خود توانستند کشور را در این زمینه از بیگانگان بی‌نیاز کنند. شهدای غائله‌های مختلف در اوایل پیروزی انقلاب، شهیدان دوران دفاع مقدس، شهیدان هسته‌ای و شهدای مدافع حرم همه برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند.

    کدخدایی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران با وجودی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در تحریم قرار داشت، توانست در همه حوزه‌ها و به‌ویژه در زمینه استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، استقلال خود را حفظ کند و ما مدیون همه شهدای هسته‌ای هستیم.

    وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید احمدی‌روشن تاکید کرد: این شهید والامقام خوش درخشید و نمونه بارز جوانِ مؤمن انقلابی بود. شهید احمدی‌روشن متعلق به یک شهر و منطقه نیست بلکه متعلق به تمام ایران و کسانی است که علاقمند به نظام جمهوری اسلامی و سرنوشت آن هستند.

    سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: ملت ایران در استمرار راه شهیدن همچنان محکم و استوار به پیروی از رهبر معظم انقلاب تا پای جان برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایستاده و مقاومت می‌کنند.

    صدیقه سالاریان مادر شهید احمدی‌روشن نیز در این آئین از ولایت‌پذیری به‌عنوان برجسته‌ترین ویژگی و صفات این شهید یاد کرد و گفت: همه ما برای پیروزی و سربلندی نظام و کشورمان باید مطیع ولایت‌مطلقه فقیه و رهبر معظم انقلاب باشیم. ولایت‌فقیه در نظام جمهوری اسلامی بزرگترین و والاترین نعمت است که همه باید قدر‌دان این نعمت الهی باشیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما