جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405188
    تاریخ انتشار: 24/تير/1404 - 23:33

    هشدار پامپئو به پوتین درباره حمله احتمالی آمریکا

    وزیر خارجه پیشین آمریکا مدعی شد رئیس‌جمهور روسیه باید آنچه در ایران رخ داد را جدی بگیرد.

    هشدار پامپئو به پوتین درباره حمله احتمالی آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تابناک

    «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه پیشین دولت اول «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه ادعا کرد: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه باید آنچه را که در ایران دیده، جدی بگیرد.»

     
     
    این وزیر خارجه اسبق آمریکا در گفت‌وگو با فاکس نیوز بیان کرد: «رئیس‌جمهور روسیه باید قدرت ایالات متحده را برای بازدارندگی دشمنانش جدی بگیرد.»
     
    این ادعای مایک پامپئو در رابطه با مسئله ایران و تکرار آن در روسیه، به تجاوزگری آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران مربوط می‌شود.
     
    آمریکا دوم تیرماه با مداخله مستقیم در تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران که از سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز شده بود، سه تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، اصفهان و نطنز را با بمب‌های سنگرشکن هدف قرار داد. این حملات متجاوزانه به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره توافقی در زمینه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های ایران رخ داد.
     
    وزیر خارجه اسبق آمریکا افزود: «همچنین رئیس‌جمهور ترامپ در قبال مسئله بازدارندگی در برابر دشمن مصمم است و در دوره اول ریاست‌جمهوری خود نیز مصمم بود و ما فشار زیادی علیه ولادیمیر پوتین اعمال کردیم.»
     
     
    او همچنین با تمجید از برنامه رئیس‌جمهور آمریکا برای اوکراین، گفت: «بیانیه رئیس‌جمهور ترامپ در مورد اوکراین گامی بزرگتر به سوی صلح از آنچه تاکنون دیده‌ایم، است.»
     
    دونالد ترامپ گفت که اگر در ۵۰ روز آینده توافقی در مورد درگیری اوکراین حاصل نشود، واشنگتن ۱۰۰ درصد تعرفه بر کالاهای روسی و تحریم‌های ثانویه بر کشورهایی که نفت روسیه را خریداری می‌کنند، اعمال خواهد کرد. او همچنین گفت که ایالات متحده سلاح‌هایی از جمله سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین عرضه خواهد کرد و کشورهای اروپایی تمام هزینه‌ها را پوشش خواهند داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما