جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405194
    تاریخ انتشار: 24/تير/1404 - 23:52

    دومین ایرانی ثروتمند دنیا و مالک جدید تیم چلسی کیست؟

    بهداد اقبالی میلیاردر ایرانی آمریکایی است که این روز‌ها نامش زیاد شنیده می‌شود؛ او یکی از مالکان جدید باشگاه چلسی پس از رومان آبراموویچ است. اما از او چه می‌دانیم؟

    دومین ایرانی ثروتمند دنیا و مالک جدید تیم چلسی کیست؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ 

     اقبالی در سال ۱۹۸۶ در بحبوحه جنگ ایران و عراق، زمانی که تنها ۱۰ سال داشت توسط پدر و مادرش با ویزای توریستی به آمریکا فرستاده شد تا مجبور به رفتن به سربازی نشود.

     
    ثروت بهداد اقبالی چقدر است؟
     
    بهداد اقبالی ۴۹ ساله با ثروتی بالغ بر سه میلیارد دلار، پس از پیِر امیدیار، بنیان‌گذار شرکت‌ای‌بی (ebay) دومین ایرانی ثروتمند دنیاست. او بر اساس رده بندی نشریه فوربز از ثروتمندترین افراد دنیا در جایگاه ۸۶۶ این فهرست قرار دارد.
     
    سوابق کاری بهداد اقبالی
     
    اقبالی فارغ التحصیل دانشگاه کالیفرنیا در برکلی است و سوابق ریاستی و سهام‌داری شرکت‌های مختلفی را در کارنامه کاری خود دارد. او در سال ۲۰۰۶ به همراه خوزه‌ای فلیسیانو شرکت کلیِرلیک کپیتال (Clearlake Capital) را در سانتامونیکا کالیفرنیا تاسیس کرد که عمده فعالیت‌هایش در زمینه سرمایه‌گذاری در فن‌آوری، نرم‌افزار و همچنین صنایع مختلف در بخش انرژی است.
     
    شرکت بهداد اقبالی به دلیل تولید یکی از بیشترین بازده‌ها در تجارت سهام خصوصی شناخته شده است و به نوشته فایننشال تایمز، گردش مالی این شرکت در سال ۲۰۲۱ میلادی ۲۵ میلیارد دلار بوده است.
     
    همسر اقبالی کیست؟
     
    بهداد اقبالی در بهار ۲۰۱۴ با جولیا هریس ازدواج کرد. این دو در وال استریت با یکدیگر آشنا شدند و در جزیره الیس ازدواج کردند. عروس و داماد بر حفظ سنت‌ها و ویژگی‌های ایرانی و آمریکایی، خود تاکید داشتند و آن را در جشن عروسی‌شان نیز نشان دادند. از نکات جالب جشن عروسی بهداد اقبالی حال و هوای پررنگ ایرانی در کنار رسم و رسوم جنوب آمریکا بود، از موسیقی گرفته تا سفره عقد با آینه و شمعدان.
     
    نام این زوج در ژانویه ۲۰۲۱ بار دیگر از اخبار ظاهر شد، وقتی خانه‌ای مجلل را به قیمت حدود ۲۱ میلیون دلار در محله اعیانی برنتوودپارک لس‌آنجلس خریدند. خانه‌ای هفت خوابه با چشم‌انداز اقیانوس، در محله‌ای محفوظ در همسایگی چهره‌های معروفی مانند کریستین بیل و لبرون جیمز.
     
    ایرانی تبار‌ها در بالاترین رده باشگاه‌های لیگ برتر
     
    ۶۰ درصد سهام چلسی متعلق به شرکت کلیرلیک است. در واقع خریدار چلسی کنسرسیومی به ریاست تاد بولی بود که کلیرلیک دست‌کم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون پوند در آن سهم داشت.
     
    به گزارش نشریه دیلی میل، شرکت خصوصی کلیرلیک مدیریت حدود ۳۰۰ مورد سرمایه‌گذاری مختلف به ارزش ۶۰ میلیارد پوند را در سراسر دنیا به عهده دارد. بخش عمده سرمایه این پروژه‌ها متعلق به صندوق سرمایه‌گذاری ملی عربستان سعودی (پی‌اف‌آی) است. این صندوق مالکیت باشگاه نیوکاسل در لیگ برتر فوتبال انگلیس را به عهده دارد.
     
    با پشتیبانی همین صندوق بود که آماندا استیولی چهره‌ای با نفوذ در حلقه‌های مالی خاورمیانه و مالک شرکت پی‌سی‌پی کپتال پارتنرز، همراه با همسر ایرانی تبارش مهرداد قدوسی، سال ۲۰۲۱ باشگاه نیوکاسل را به قیمت ۳۵۰ میلیون پوند خرید.
     
    خانم استیولی حالا یکی از مالکان، عضو هیات مدیره و یکی از مدیران اصلی اجرایی باشگاه نیوکاسل است. او سال ۲۰۱۱ با مهرداد قدوسی ازدواج کرده است. از آقای قدوسی نیز به عنوان یکی از مالکان و مدیران ارشد نیوکاسل نام برده می‌شود.
     
    اکنون با حضور بهداد اقبالی، یک ایرانی تبار دیگر در بالاترین رده‌های یکی از ثروتمندترین باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس نشسته است، در کنار فرهاد مشیری اورتون و مهرداد قدوسی نیوکاسل.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما