چهارشنبه 18 شهريور 1405 - Wed 09 Sep 2026
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • یاران داخلی کارزار فشار حداکثری آمریکا چه کسانی هستند؟

  • پشت‌پرده سقوط ۶۰ درصدی تزریق نقدینگی به بانک‌ها

  • کمک هوایی ترامپ دوباره رسید

  • سپاه: ۲۰ کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند+فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • عربستان در تلاش است تا کشورهای دیگر را وارد جنگ کند

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • صدای دو انفجار در اطراف جزیره خارگ شنیده شد

  • نحوه شکار زیردریایی خودکار آمریکایی توسط سپاه

  • اختلال اینترنت کشور برطرف شد

  • تصاویر حمله آمریکا به پنج نفتکش ایران / فیلم

  • جشنواره فیلم ونیز / عکس

  • تقابل لندن و تل‌آویو بالا گرفت!

  • قیمت نفت از 99 دلار گذشت

  • تهدید یمنی‌ها به گسترش حملات در عمق عربستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90000
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1396 - 12:05
    سردار سلامی در جمع خبرنگاران:

    توان دفاعی کشور غیر قابل مذاکره و توقف است/ به فناوری‌های پیشرفته دست یافته‌ایم

    جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه ما امروز از مرز مهار فناوری‌ها عبور کرده‌ایم، تاکید کرد: توان دفاعی کشور غیر قابل مذاکره و توقف است.

    توان دفاعی کشور غیر قابل مذاکره و توقف است/ به فناوری‌های پیشرفته دست یافته‌ایم

    سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعتی سپاه که در محل سپاه تهران بزرگ برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره موضع گیری اخیر برخی مسئولان غربی درخصوص توان نظامی و موشک ایران اظهار داشت: توان دفاعی ما غیر قابل توقف و غیر قابل مهار است و هیچ کشوری توانایی کنترل قدرت دفاعی ایران را ندارد.

    سلامی افزود: امروز همه مردم ما بسیج ‌شده‌اند و در مقابل هرگونه مداخله و اظهارات غیرمنطقی کشورهایی مثل آمریکا و متحدان اروپایی او خواهند ایستاد.

    سلامی با بیان اینکه ما از مرز مهار فناوری‌ها عبور کرده‌ایم، تاکید کرد: توان دفاعی کشور غیر قابل مذاکره و توقف است.

    سردار سلامی تصریح کرد: رابطه‌ای که کشور‌های دیگر و قدرت‌های متخاصم می‌توانند با ما ایجاد کنند، چیزی جز پذیرش واقعیت ظهور ایران به عنوان قدرتی دارای منطق و اعتبار در عرصه بازدارندگی نیست.

    وی همچنین درخصوص این نمایشگاه گفت: ما امروز با فورانی از اطلاعات، فناوری‌ها و دانش‌های نوین در عرصه‌های دفاعی در این نمایشگاه مواجه هستیم و در حقیقت به نقطه‌ای رسیده‌ایم که با ترکیب فناوری‌های نوین با یکدیگر فناوری‌های جدیدتری به دست می‌آوریم.

    جانشین فرمانده سپاه تصریح کرد: دانش‌ و فناوری‌های مربوط به بهبود وضعیت موشک‌ها از جهت سیستم‌های فرماندهی و کنترل، کیفیت موتور‌های پیشران، سوخت موتورها، سیستم‌های ناوبری، بدنه و نیز انواع مختلف پهپاد‌ها با فناوری مدرن را به دست آورده‌ایم.

    سلامی اضافه کرد: در عرصه‌های مختلف فناوری‌های مربوط به سیستم‌های هوایی، دریایی، زمینی، پدافند، موشکی و همه عرصه‌های نوین پیشرفته نظامی نیز چشمه‌های جوشانی بوجود آمده است.

    وی گفت: تبدیل علم به فناوری، فناوری به سیستم و سیستم به سامانه دفاعی بسیار مشکل است ام این موضوع توسط جوانان ما در فاصله‌های زمانی بسیار کوتاهی روی می‌دهد که شبیه معجزه است.

    جانشین فرمانده سپاه افزود: وقتی این نمایشگاه‌ها را می‌بینیم، احساس می‌کنیم سطح علمی، فناوری و صنعتی ما نسبت به گذشته با سرعت بیشتری در حال رشد است و ما به نقطه مهارناپذیری در توسعه دانش‌های و فناوری‌های نوین و دفاعی رسیده‌ایم.

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما