سه شنبه 06 مرداد 1405 - Tue 28 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89614
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1396 - 11:12
    اخبارکوتاه

    آتش سوزی وحشتناک در محله ناصرخسرو +عکس

    سخنگوی آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق و انفجار در یک مغازه در خیابان ناصرخسرو خبر داد و گفت: دو آتش‌نشان حین اطفای حریق مصدوم شدند.

     آتش سوزی وحشتناک در محله ناصرخسرو +عکس

    سید جلال ملکی با اعلام خبر آتش‌سوزی یک مغازه در خیابان ناصرخسرو درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 14:49 امروز آتش‌سوزی در مغازه عرضه و نگهداری مواد شیمیایی در خیابان ناصرخسرو، کوچه خدابنده‌لو به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان دو ایستگاه آتش‌نشانی به همراه گروه هزمت (گروه تخصصی مقابله با حوادث شیمیایی) به محل حادثه اعزام شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه مغازه‌ای کوچک به وسعت حدود پنج متر بود که یک زیرزمین کوچک نیز داشت، این مغازه به عنوان فروشنده مواد شیمیایی فعالیت می‌کرد و در این فضا مقدار زیادی گالن (حدود 20 گالن) انواع مواد شیمیایی و بعضاً قابل انفجار هم در قسمت همکف و هم در قسمت زیرزمین نگهداری می‌شد.


    وی خاطرنشان کرد: زمانیکه آتش‌نشانان به محل حادثه رسیدند گالنهای موجود در زیرزمین آتش گرفته و دود به بیرون متصاعد می‌شد؛ دود حاصل از مواد شیمیایی می‌تواند مسموم کننده باشد و آثار مخربی روی بدن انسان بگذارد.


    ملکی تصریح کرد: در لحظات اولیه حضور آتش‌نشانان و ورود آنها به مغازه برای اطفای حریق، انفجار کوچکی رخ داده و باعث مصدومیت دو آتش‌نشان از ناحیه سر و صورت شد که این افراد به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.

    سخنگوی آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه گروه هزمت با مقداری آب و کف موفق به اطفای حریق شدند، متذکر شد: در حال حاضر گروه هزمت و سایر نیروها مشغول خارج کردن گالنها با احتیاط هستند همچنین حین بررسی مغازه مقداری اکلیل سرنج پیدا و با احتیاط از مغازه خارج شد و در حال حاضر نیروها مشغول ایمن‌سازی محل حادثه هستند.

     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما