دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 430054
تاریخ انتشار: 06/مرداد/1405 - 15:15
روزنامه وال استریت ژورنال

افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

شکی نیست که سناتور معدوم آمریکایی، لیندسی گراهام، یک صهیونیست دو آتشه بود. اما حالا که بیش از دو هفته از مرگ او می‌گذرد، برخی منابع غربی اذعان می‌کنند که مرگ لیندسی باعث شده اسرائیل یک لابی گر حرفه‌ای را در آمریکا از دست بدهد.

افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

روزنامه وال استریت ژورنال به تازگی گزارشی از دردسرهایی منتشر کرده که مرگ نابهنگام سناتور گراهام برای لابی صهیونیسم در ایالات متحده به وجود آورده است. اگرچه صهیونیست‌ها از کمیته‌هایی نظیر «آیپک» که همواره با حضور برخی از چهره‌های سیاسی آمریکایی تقویت شده و یک لابی قدرتمند در ایالات متحده به شمار می‌رود، بهره می‌برند. اما وجود یک چهره بانفوذ نظیر لیندسی گراهام با آن حد از طرفداری از اسرائیل موهبتی برای آنها بود که با مرگش از دست رفته است.
گراهام که از سال 2003 تا زمان مرگش بر صندلی ایالت کارولینای جنوبی در سنا تکیه زده بود، در آن 23 سال که به عنوان یک سناتور ارشد فعالیت می‌کرد، نفوذ بسیاری در سپهر سیاسی آمریکا پیدا کرده و خصوصا در میان جمهوری‌خواهان یک وزنه به شمار می‌رفت.
 
خاکسپاری یک صهیونیست جنگ طلب
روزنامه وال استریت ژورنال به تازگی گزارشی از اثرات مرگ لیندسی گراهام بر لابی صهیونیسم در آمریکا منتشر کرده است که نشان می‌دهد اسرائیل علی رغم نفوذی که در میان زمامداران آمریکایی دارد، در عین حال یک مهره ارزشمند را از دست داده است. این نشریه آمریکایی می‌نویسد: «مرگ لیندسی گراهام، اسرائیل را با مشکلی بزرگ‌تر در آمریکا مواجه می‌کند.
خاکسپاری این سیاستمدار سرسخت جمهوری‌خواه در حالی انجام می‌شود که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند جایگاه اسرائیل در حال افول است.»جنگ با ایران که گراهام اندکی قبل از مرگ، آن را حاصل تلاش‌های خود می‌دانست، باعث رسوایی مقامات آمریکایی و اسرائیل شد. در ایالات متحده این نظریه که جنگ با ایران صرفا به خاطر منافع اسرائیل صورت گرفته، خشم بسیاری از آمریکایی‌ها را برانگیخت.
اما صرف نظر از افول جایگاه اسرائیل در آمریکا، مرگ لیندسی ضایعه‌ای است که صهیونیست‌ها نتوانستند آن را هضم کنند.وال استریت ژورنال می‌نویسد: «درگذشت ناگهانی سناتور لیندسی گراهام، اسرائیل را از یک دوست نادر محروم کرده است؛ دوستی که هم حامی سرسخت بود و هم از نفوذ سیاسی بالایی برخوردار بود؛ این در حالی رخ می‌دهد که جناح‌های پرشور در هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات رویگردانی از این اسرائیل را در پیش گرفته‌اند.»
 
خدمت به اسرائیل برای رضای خدا!
تاکر کارلسون که کمتر از سه هفته قبل از تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران (جنگ تحمیلی رمضان) هشدار داده بود چهره‌هایی چون لیندسی گراهام برای منافع اسرائیل قصد کشاندن آمریکا به جنگ با ایران را دارند، در یک برنامه تحلیلی، گفت‌وگوی مفصی با گراهام انجام داد که در آن بسیاری از زوایای کمک‌های بی‌شائبه او به اسرائیل افشا شد.
 
همچنین در آن گفت‌وگو کارلسون افشا کرد که گراهام به اسرائیلی‌ها قول داده بود تا هر دو هفته یکبار، برای دیدن آنها به تل‌آویو سفر کند و از نزدیک شاهد مشکلات صهیونیست‌ها و البته رفع آن مشکلات باشد! گراهام یکبار در جمع مردم کارولینای جنوبی، به وضوح گفته بود که عدم کمک به اسرائیل باعث وقوع عقوبت الهی خواهد شد.
از همین رو بسیاری کرد تا دست اسرائیل را در کشتن مردم غزه، لبنان و ایران باز بگذارد.در یکی از اسناد منتشر شده توسط وال استرتیت ژورنال، گراهام تلاش بسیاری کرده بود تا اسرائیل و آمریکا را مجاب کند همزمان با بمباران ایران، لبنان را نیز بمباران کنند. اما حتی نتانیاهو زیر بار این حرف نرفته و به گراهام گفته بود: «اکنون تمرکز ما بر ایران است. (حملات به لبنان) در شرایط فعلی به نفع ما نیست.»
 
 
مرگی که کابوس نتانیاهو شد
نتانیاهو اکنون به آمریکا سفر کرده است تا در مراسم خاکسپاری لیندسی گراهام شرکت کند. نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس از زمان مرگ این سناتور جنگ طلب آمریکایی بارها از فقدان او ابراز تاسف کرده است. نتانیاهو در یکی از آخرین اظهار نظرهایش در مورد گراهام گفته است: «ادعای آمریکایی‌ها این است که بررسی کردند و مرگ گراهام طبیعی بوده است. می توانم به شما بگویم که ضایعه عظیمی است. من خیلی به او علاقه داشتم.»این «ضایعه عظیم» در حالی رخ داده که مساله جنگ با ایران و همچنین جنایات اسرائیل در غزه، واکنش منفی بخش اعظمی از جامعه آمریکا را دربرداشته است. هرچند به نظر نمی‌رسد که در حال حاضر اختلاف نظر واقعی بین مقامات آمریکایی و اسرائیلی وجود داشته باشد، اما پایان لیندسی می‌تواند شروع دورانی باشد که در آن، نفوذ لابی اسرائیل در آمریکا حداقل به اندازه کنونی گسترده نباشد.

 


download

download

نظرات بینندگان
نظرات شما