یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 52543
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1396 - 16:47
    حشد الشعبی

    آزادی غرب موصل در عملیات حشد الشعبی

    واحدهای بسیج مردمی عراق(حشد الشعبی) در روزهای اخیر، حدود 253 کیلومتر مربع از شمال و غرب موصل را در حد فاصل «تل عفر» و «بدوش» آزاد کردند.

    آزادی غرب موصل در عملیات حشد الشعبی

    واحدهای بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) در روزهای اخیر، حدود 253 کیلومتر مربع از شمال و غرب موصل را در حد فاصل «تل عفر» و «بادوش» آزاد کردند.

     به گزارش پایگاه خبری «ساوت فرونت»، روز یکشنبه، رزمندگان حشد الشعبی، با انهدام یک خودروی زرهی داعش، 4 تروریست این گروه را در اطراف تل عفر به هلاکت رساندند.


    در عملیاتی جداگانه، توپخانه بسیج مردمی، بزرگ ترین کارگاه تولید بمب های انتحاری داعش را در روستای «ابو ماریا» در حومه تل عفر نابود کردند.

    خبرگزاری گروه تروریستی داعش، «اعماق»، مدعی شد که تروریست ها حمله ای را علیه مواضع پلیس فدرال عراق در «راس الجده» در موصل غربی صورت دادند. به ادعای داعش، دو خودروی زرهی پلیس عراق منهدم شد و 4 سرباز عراق هم با گلوله تک تیراندازان داعش به شهادت رسیدند.

    اعماق تصاویری از تک تیراندازان داعش منتشر کرد که یک شهروند غیرنظامی موصل را در حال گرفتن آب آشامیدنی از سربازان عراقی، هدف قرار دادند. اعماق ادعا کرد که این شهروند عضو نیرو.های واکنش سریع دولت عراق بود!

    داعش همچنین از سرنگونی یک بالگرد متعلق به پایگاه هوایی عراق در موصل خبر داد.
    یک کارگاه تولید بمب های انتحاری داعش که به دست نیروهای حشد افتاده است


    از سوی دیگر، به گزارش منابع خبری از داخل موصل، در روز یکشنبه، بیش از 25 شهروند عراقی در اثر بمباران ائتلاف به رهبری آمریکا در بخش شمالی موصل غربی جان خود را از دست دادند.

    منابع دولتی اعلام کردند که ارتش عراق به زودی فاز نهایی عملیات موصل را اعلام خواهد کرد. هدف عملیات، بازپس گیری باقی مانده محلات تحت کنترل داعش در دومین شهر بزرگ عراق است.

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما