پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51156
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1395 - 13:55
    معاون برنامه ریزی

    عدم پرداخت4ماه حقوق محافظین جنگل های کشور

    معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: عدم پرداخت ۴ ماه حقوق محافظین و قرقبانان جنگل های کشور چالش جدی حفاظت از جنگل هاست و پیگیری های بعمل آمده از طریق سازمان برنامه و بودجه حاصلی در بر نداشته است.

    عدم پرداخت4ماه حقوق محافظین جنگل های کشور

     مصطفی کیاکجوری صبح امروز اعلام کرد: حفاظت و صیانت از جنگل ها و مراتع کشور و حفظ پوشش گیاهی که همواره از دغدغه های مقام معظم رهبری است متاسفانه در سازمان های متولی تخصیص منابع و نیرو، از اهمیت چندانی برخوردار نیست.

    وی اظهار کرد: با بازنشستگی بیش از 5500 نفر از نیروهای سازمان جنگل ها و مراتع در سال های اخیر، علیرغم صراحت قانونی مبنی بر صدور مجوز جذب به ازای هر یک نفر بازنشسته به دستگاه های حاکمیتی، پیگیری ها و مکاتبات عدیده با سازمان اداری و استخدامی کشور نتیجه ای در بر نداشته و هیچگونه سهمیه استخدامی به این سازمان داده نشده است و قریب به 40 درصد پست های سازمان بلاتصدی است.

    پیگیری های بعمل آمده از طریق سازمان برنامه و بودجه حاصلی در بر نداشته

    به گفته کیاکجوری برای جبران بخشی از این کمبودها، در طرح های صیانت و حفاظت از جنگل ها با انعقاد قرارداد گشت و مراقبت با نهادها و شرکت های ذیصلاح مردمی از قبیل بسیج و تعاونی های جنگل نشین، قسمت عمده ای از وظائف یگان حفاظت همچون اطفای حریق، مقابله با قاچاق و زمین خواری به آنها محول گردید و با توجه به عدم تخصیص نقدی اعتبارات این طرح ها در سالجاری، بیش از 4 ماه است که این نیروها حفوق و مزایا دریافت ننموده و پیگیری های بعمل آمده از طریق سازمان برنامه و بودجه برای حل مشکل تاکنون هیچ حاصلی دربر نداشته و تخصیص اعتبارات این طرح ها صفر می باشد.

    کیاکجوری گفته سازمان جنگل ها با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته است زیرا حقوق و مزایای این افراد در ماه های گذشته (تا پایان مهر ماه ) صرفاً از محل ردیف درآمدی این سازمان پرداخت شده است.

    معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان جنگل ها خاطر نشان کرد: با ادامه این روند و عدم تامین نیروی انسانی و تخصیص نقدی اعتبارات طرح های مربوط، حفاظت از منابع طبیعی کشور در سال آینده با چالش جدی روبرو خواهد شد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما