پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427559
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1405 - 15:14

    آرامش در جنوب لبنان در پی هشدارهای ایران

    در پی هشدار ایران درخصوص تداوم حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و سپس برقراری آتش‌بس؛ رسانه‌های لبنانی از برقراری آرامش در جنوب این کشور خبر می‌دهند.

    آرامش در جنوب لبنان در پی هشدارهای ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    خبرنگار المنار لبنان گزارش داد: از عصر دیروز تا این لحظه، آرامش کاملی بر بخش‌های مختلف جنوب حاکم است و هیچ تحول میدانی قابل‌ذکری در امتداد محورها ثبت نشده است.


    وی تصریح کرد: این برقراری آرامش شامل محور «ارتفاعات علی الطاهر» در نزدیکی منطقه استراتژیک نبطیه نیز می‌شود که در آن، آرامش عملاً دوطرفه‌ای برقرار است؛ وضعیتی که نشان‌دهنده توقف کامل میدانی و نبود هرگونه فعالیت نظامی آشکار تا این لحظه است.


    شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که پایان دادن به حملات اسرائیل به لبنان، مهم‌ترین موضوع دستورکار هیأت ایرانی در مذاکرات امروز با آمریکا در سوئیس است.


     
    این مقام افزود ایران این دور از گفت‌وگوها را بخشی از مذاکرات رسمیِ پیش‌بینی‌شده در توافق اولیه امضاشده میان دو کشور نمی‌داند؛ زیرا برخی مفاد کلیدی تفاهم‌نامه هنوز محقق نشده‌ که مهم‌ترین آن‌، بندی است که بر پایان جنگ در لبنان تأکید دارد.


    پیش‌تر، شبکه سی‌بی‌اس به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که «هیأت‌های ایرانی و آمریکایی قصد دارند در یک نشست فوق‌العاده و اضطراری، مسأله حزب‌الله و اسرائیل را بررسی کنند». به گفته این منبع دیپلماتیک، اولین نشست دو هیأت به این موضوع اختصاص خواهد داشت.


    در پی اعلام مسدود شدن تنگه هرمز از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و اتخاذ گام‌های بعدی در صورت تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان، مقامات رژیم صهیونیستی از توقف عملیات ارتش این رژیم در جنوب لبنان خبر دادند.


    شبکه ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که نتانیاهو و کاتز (وزیر جنگ این رژیم) به ارتش دستور داده‌اند بدون عقب‌نشینی از مواضع اشغالی، تمامی عملیات در جنوب لبنان را متوقف کند.


    این شبکه عبری گزارش داد که تصمیم نتانیاهو و کاتز برای آتش‌بس در لبنان با هماهنگی آمریکا گرفته شد.
    پایگاه خبری عبری «واللا» هم به نقل از منبع نظامی اسرائیلی اعلام کرد که ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش این رژیم دستور آتش‌بس را پس از پایان نشست ارزیابی وضعیت امنیتی صادر کرده است.


     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما