سه شنبه 20 آبان 1404 - Tue 11 Nov 2025
  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • بازدید مردم از نمایشگاه هوافضا سپاه پاسداران

  • جناب مرعشی، این عرصه جولانگه شما نیست!

  • وقتی تروریست‌های کومله برای حمله به ایران کف می‌زنند!

  • میزبان دربی 106 پایتخت مشخص شد

  • نصیرزاده نایب رئیس فدراسیون کشتی شد

  • اولتیماتوم اوسمار به پادشاهی اورونوف در پرسپولیس

  • ماجرای عددی که اسرائیلی‌ها را عصبانی می‌کند

  • بی‌بی‌گردانی از واشنگتن / اسب تروا در نیویورک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413344
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1404 - 11:52
    شوک جدید به پرسپولیس:

    دومین مربی تیم جدا می‌شود!

    مربی پرسپولیس از رفتار اوسمار دلخور و ناراحت است و قصد دارد خودش کناره‌گیری کند.

     دومین مربی تیم جدا می‌شود!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خر آنلاین ؛

    بعد از ورود اوسمار ویرا به همراه دو دستیار در پرسپولیس قرار بر این شد تا وی پس از ارزیابی دستیاران وحید هاشمیان نظرش را درباره آنها بگوید. وی تاکید کرد که گذشته و البته دلیل حضور هر فردی برایش مهم نیست و خودش شخصا پس از کار با دستیاران هاشمیان درباره آنها نظر خواهد داد. البته در این میان مهرداد خانبان نخستین مربی جدا شده بود که به نظر می رسد با تاکید باشگاه به دلیل ارتباط نزدیک با رضا درویش و هوادارا متمول استعفا داده شد!

    با این وجود به نظر می رسد مایکل اوینینگ دستیار آلمانی هاشمیان دومین جدا شده زودهنگام از کادر فنی باشد. اوسمار در بازی با استقلال خوزستان به دلیل ترافیک موجود در نیمکتش از مایکل اوینینگ خواست از روی سکوها بازی را ببیند.

    مربی آلمانی که سابقه سرمربیگری در بوندسلیگا هم در کارنامه مربیگری‌اش دیده می‌شود، از این تصمیم اوسمار استقبال نکرد و با دلخوری بازی را از روی سکوها ورزشگاه شهر قدس تماشا نمود. او حتی قصد ترک ورزشگاه را داشت اما با اصرار اطرافیان منصرف شد. اما از رفتار اوسمار دلخور و ناراحت است و قصد دارد خودش کناره گیری کند.

    ناگفته نماند با اضافه شدن مربی بدنساز برزیلی جدید پرسپولیس نیز باید یکی دیگر از اعضای کادرفنی این تیم در دیدارهای آینده سکونشین شود که احتمالا امیرحسین پیروانی خواهد بود. حتی حضور افشین پیروانی به عنوان مدیر تیم باعث نشده که اوسمار نظر خیلی مساعدی نسبت به امیرحسین داشته باشد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما