یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413205
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1404 - 09:23
    قالیباف:

    آمریکا باید پیامد تجاوز به ایران را بپذیرد+عکس

    رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا باید پیامد تجاوز به ایران را بپذیرد؛ ما در برابر هر تهدیدی ایستاده‌ایم

     آمریکا باید پیامد تجاوز به ایران را بپذیرد+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه ۱۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، گفت: در ابتدا لازم است بار دیگر مشکلات معیشتی که باعث سخت شدن زندگی برای مردم شده است را یادآوری کنم.

    روشن است که حل ریشه ای این مشکلات نیاز به اقدامات زیرساختی جدی در حوزه‌ اقتصاد دارد اما با تمرکز بر سه مساله‌ اجرایی شدن کالابرگ به شیوه‌ جدید، کاهش مشکل مسکن و برنامه ریزی برای درمان می توان در مسیر بهبود زندگی جاری مردم اقدامات موثری انجام داد. در این زمینه در آینده با جزئیات بیشتری سخن خواهیم گفت اما فعلاً از دولت محترم می خواهم که در تصمیم گیری درباره‌ مسائلی که کشور در گذشته، تجربه های ناموفقی داشته است، با نگاهی جامع، تدبیر لازم را اتخاذ کند.

    ایالات متحده طبق قوانین بین المللی باید پیامدهای حقوقی سیاسی و نظامی تجاوز صهیونیست ها به ایران را بپذیرد

    رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در پی اعتراف صریح رئیس‌جمهور ایالات متحده‌ امریکا به داشتن مسئولیت مستقیم در تجاوز رژیم صهیونی به ایران، که نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و حاکمیت ملی کشورمان به شمار می‌رود، اینجانب به نمایندگی از ملت عزیز و شریف ایران، این عمل شنیع را به شدیدترین وجه محکوم می‌کنم و اعلام می دارم که دولت ایالات متحده طبق قوانین بین المللی باید پیامدهای حقوقی، سیاسی و نظامی این تجاوز آشکار که منجر به شهید شدن تعداد زیادی از شهروندان ما شده است را بپذیرد. ملت ایران، با وحدت و اقتدار، در برابر هرگونه تهدیدی ایستاده و متجاوزان را نسبت به اقدامات تجاوزکانه‌ خود پاسخگو خواهد کرد.

    وی ادامه داد: همچنین لازم می دانم که برای استحضار ملت عزیز و نمایندگان محترم، گزارشی را از سفر اخیر خود به کشور برادر و همسایه، پاکستان ارائه دهم. این‌ سفر در راستای مطالبه‌ رهبر انقلاب از مجلس و در چارچوب دیپلماسی پارلمانی با دعوت رییس مجلس ملی پاکستان آقای ایاز صادق انجام شد. یکی از اهداف این سفر رساندن پیام تشکر مردم و رهبر انقلاب از حمایت های مجلس و مسئولان خصوصاً مردم پاکستان بود و دیگر اهداف آن تقویت ارتباطات اقتصادی، فرهنگی و امنیتی بین دو کشور تعیین شده بود.

    پاکستان می تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد

    قالیباف افزود: پاکستان، برای ایران از اهمیت راهبردی بالایی در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برخوردار است؛ چرا که نیازهای تجاری دو کشور مکمل یکدیگر بوده، اشتراکات فرهنگی شان عمق بسیار بالایی دارد، ظرفیت های مهمی برای همکاری های امنیتی و دفاعی قابل دستیابی است و موقعیت جغرافیایی این کشور، می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا و فراتر از آن باشد.

    وی گفت: در این سفر سه‌روزه، برای پیگیری اهداف ذکر شده، هیئت پارلمانی ایران با مقامات عالی‌رتبه‌ پاکستان یعنی رئیس مجلس ملی، کفیل ریاست جمهوری و رییس مجلس سنا، نخست وزیر و فرمانده ارتش این کشور دیدار کرد و دو نشست صمیمی با فعالان اقتصادی ایران و پاکستان و نخبگان سیاسی و فرهنگی نیز برگزار شد.

    رئیس مجلس ادامه داد: پیگیری اجرایی شدن سندهای همکاری امضا شده در سفر ریاست محترم جمهور، افزایش حجم تجارت دوجانبه به ۱۰ میلیارد دلار، تسهیل تهاتر کالا با اصلاح زیرساخت ها، نهایی شدن فرایند تجارت آزاد، گسترش همکاری‌های مرزی، توسعه‌ بازارچه‌های مشترک، تقویت امنیت مرزها و برنامه‌ریزی برای همکاری های سه جانبه‌ ایران، چین و پاکستان در پروژه های مشترک از جمله مواردی بود که مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت که امیدوارم با اجرایی شدن آنها توسط دولت های دو کشور، بتوان نتایج ملموس آن را بزودی مشاهده کرد.

    سفر هیأت پارلمانی به پاکستان گامی بلند در مسیر استحکام اتحاد دو کشور بود

    رئیس قوه مقننه افزود: در پایان، باید از مردم بزرگوار پاکستان تشکر ویژه‌ای کنم. استقبال گرم و پرشور آنان از هیئت ایرانی، به خصوص در شهرهای اسلام‌آباد و کراچی، نشان‌دهنده‌ عمق محبت و برادری میان دو ملت است. به طور خاص، حضور در نماز جمعه‌ کراچی، یکی از لحظات به ‌یاد ماندنی این سفر بود. نمازگزاران پاکستانی با شور و هیجان غیرمنتظره‌ای از نماینده جمهوری ‌اسلامی ‌ایران استقبال کردند؛ ابراز محبت‌ها و فریادهای حمایت از ایران و فلسطین، صحنه‌هایی فراموش‌نشدنی خلق کرد.

    این استقبال، استقبالی از کل ملت مقاوم ایران بود و نشان داد که مردم پاکستان، مردم ایران را برادران خود می‌دانند. این صحنه‌ها در پرتو برادری اسلامی رخ می‌دهد و به ما ثابت می‌کند که مسلمانان زیر سایه‌ اسلام و در چارچوب «انما المؤمنونَ اخوَه» می‌توانند از هر محاسبه‌ مادی فراتر روند و بر هر ابرقدرتی غلبه کنند. این سفر، گامی بلند در مسیر استحکام اتحاد دو کشور بود. امیدوارم با تلاش‌های مشترک، آینده‌ای روشن‌تر برای هردو ملت رقم بزنیم. 

     


    download

    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما