پنجشنبه 15 آبان 1404 - Thu 06 Nov 2025
  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413095
    تاریخ انتشار: 15/آبان/1404 - 19:57
    آبفا:

    ذخیره سدهای تهران به ۵ درصد رسید

    مدیرکل آبفای استان تهران گفت: تهران در ششمین سال خشکسالی مستمر قرار دارد و ذخیره سدهای استان به ۵ درصد رسیده است؛ وضعیت آبی پایتخت قرمز و نگران‌کننده است.

     ذخیره سدهای تهران به ۵ درصد رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    محسن اردکانی، بعد از ظهر پنجشنبه، در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان تهران اظهار داشت: در سال آبی ۱۴۰۴–۱۴۰۳ تنها ۱۵۹ میلی‌متر بارندگی در استان تهران ثبت شده که در یک قرن گذشته بی‌سابقه است، همچنین در مهر و آبان امسال حتی یک میلی‌متر باران نیز در تهران نباریده، در حالی که میانگین بلندمدت بارش در این دوره حدود ۳۰ میلی‌متر بوده است.
     
    مدیرکل آبفای استان تهران با بیان اینکه ذخیره سدهای پنج‌گانه تأمین‌کننده آب تهران به پایین‌ترین میزان خود رسیده است، گفت: در حال حاضر درصد پرشدگی سدهای تهران تنها ۱۱ درصد است و اگر سد طالقان را از این مجموعه حذف کنیم، این رقم به ۵ درصد می‌رسد، حجم ذخایر سدها نیز از ۴۲۰ میلیون مترمکعب در سال‌های گذشته به ۲۵۲ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.
     
    اردکانی افزود: تمام استثناهایی که ممکن است در یک اقلیم برای تأمین آب رخ دهد، امسال در تهران اتفاق افتاده است. با این حال، تلاش کرده‌ایم با بهره‌گیری از منابع زیرزمینی و چاه‌های اقماری، پایداری شبکه را حفظ کنیم.
     
    وی با اشاره به وضعیت شهرهای اطراف تهران گفت: خوشبختانه در دو سال گذشته و با اجرای طرح‌های بهسازی و تجهیز چاه‌های آب، شهرهای اقماری تهران از جمله بهارستان و نسیم‌شهر با مشکل معناداری در تأمین آب مواجه نبودند. اما وضعیت در خود شهر تهران قرمز است و احتمال بروز چالش در ماه‌های آینده وجود دارد.
     
    اردکانی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده برای پیشگیری از جیره‌بندی آب گفت: در ابتدای سال هشدار داده شده بود که تا پایان مرداد و شهریور سدهای ماملو، کرج و لتیان به تراز صفر می‌رسند که به معنای بی‌آبی ۴۰ درصد از تهران بود. با اقدامات انجام‌شده و همکاری مردم، توانستیم ۸۰ میلیون مترمکعب مصرف را کاهش دهیم و از خالی شدن سدها جلوگیری کنیم.
     
    وی از همراهی شهروندان قدردانی کرد و افزود: همراهی مردم نقش اساسی در عبور از شرایط بحرانی داشت. اگر این همراهی ادامه یابد، نیازی به جیره‌بندی نخواهیم داشت.
     
    مدیرکل آبفای استان تهران با اشاره به مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان گفت: بر اساس دستور استاندار محترم، دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند مصرف آب خود را ۲۵ درصد کاهش دهند. تاکنون ۸۵ درصد دستگاه‌ها این مصوبه را رعایت کرده‌اند و با بقیه نیز در صورت عدم همکاری، برخورد و قطع انشعاب صورت خواهد گرفت.
     
    او افزود: انشعابات آزاد بنایی و مصارف غیرضروری نظیر استخرها و برخی مراکز تجاری پرمصرف شناسایی و در مواردی قطع شده است. این اقدامات برای جلوگیری از فشار به شبکه و حفظ پایداری آب شرب انجام می‌شود.
     
    اردکانی در پایان تأکید کرد: مقابله با خشکسالی ممکن نیست؛ باید با آن سازگار شویم. کاهش مصرف، استفاده از تجهیزات کاهنده و مدیریت منابع زیرزمینی تنها راه عبور از این شرایط است. امیدواریم با نزول بارش‌ها و همکاری همه دستگاه‌ها و مردم، از این وضعیت سخت عبور کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما