شنبه 10 آبان 1404 - Sat 01 Nov 2025
  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412660
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1404 - 15:33

    حقیقت قابل‌ تاملی که رئیس سابق موساد لو داد

    موضع گیری اخیر رئیس اسبق موساد در مورد بمبگذاری تجهیزات و کالاهای الکترونیکی در کشورهای مختلف جهان توسط رژیم اشغالگر قدس، بار دیگر این واقعیت را برجسته کرد که اسرائیل فقط دشمن ملت فلسطین و یا دیگر ملت های آزاده جهان نیست و آن را به معنای واقعی کلمه باید دشمن کل بشریت دانست. عجیب اینکه دولت های مدعی غرب در برابر این قبیل مواضع، سکوتی مرگبار اتخاذ کرده اند.

    حقیقت قابل‌ تاملی که رئیس سابق موساد لو داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    یوسی کوهن رئیس سابق موساد به تازگی موضع گیری معناداری را ایراد کرده که با بازتاب های گسترده ای همراه شده و البته که به جلوه ای عینی از یک رسوایی قابل توجه برای رژیم اشغالگر قدس تبدیل شده است. ماجرا از این قرار است که وی اعتراف کرده رژیم صهیونیستی تجهیزات دستکاری شده و بمب گذاری شده را به بسیاری از کشورهای جهان ارسال کرده است.

    او در جریان یک مصاحبه، تاکید کرده که همچون عملیات تروریستی پیجرها علیه حزب الله لبنان، اسرائیل می‌تواد عملیات های خرابکارانه ای را علیه دیگر کشورها به صورت مشابه اجرایی کند. وی تهدید کرده که رژیم اشغالگر قدس در شمار قابل توجهی از کشورهای جهان اقدام به دستکاری تجهیزات و کالاهای گوناگون و حتی بمبگذاری آن ها کرده است. وی حتی با گرفتنِ ژست قدرت تاکید کرده هر کشوری را که بتوان تصور کرد، اسرائیل در رابطه با آن، این دستورکار تروریستی را انجام داده است.


    عجیب اینکه وی با افتخار گفته که این شیوه از اقدامات تروریستی را خودش در فاصله میان سال های 2002 تا 2004 ابداع کرده است. در این راستا، در ماه های گذشته بارها برخی صاحب نظران هشدار داده اند که هیچ بعید نیست صهیونیست ها اقدام به بمب گذاری وسایل عادی که در دست مردم جهان در کشورهای مختلف قرار دارد کرده باشند. حتی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس مدتی قبل اعلام کرد که هر کسی که در دنیا با خود موبایل به همراه دارد، در واقع بخشی از اسرائیل را حمل می کند. با این همه، آنچه اخیرا رئیس سابق موساد گفته و با آن کشورهای مختلف جهان را تهدید کرده، در نوع خود حامل 4 نکته مهم است.

    یک: رژیم صهیونیستی دشمن کل بشریت است
    در سال های گذشته رژیم اشغالگر قدس و البته شمار قابل توجهی از رهبران غربی سعی داشته اند تصویر اسرائیل را به هر شکل ممکن که شده تطهیر کنند و آن را صرفا مخالف با جبهه مقاومت و کشورهای مستقل در غرب آسیا معرفی کنند. البته که در این رابطه نیز انواع و اقسام ادعاهای واهی را مطرح کرده و می کنند.

    با این حال، اینکه می بینیم رئیس سابق موساد به صراحت اذعان می کند که اسرائیل تجهیزات الکترونیکی را که بعضا در اختیار مردم عادی در جهان هستند، بمبگذاری کرده و به عینی ترین شکل ممکن تهدید می کند که این رژیم می تواند هر زمان که بخواهد آن ها را منفجر کند، تنها یک پیام را به ذهن متبادر می کند و آن هم این است که اسرائیل دشمن کلِ بشریت حتی مردم در جهان غرب است. رژیم سیاسی که هیچ حد و مرزی را برای اقدامات تروریستی خود به رسمیت نمی شناسد و البته که به هیچ اصولی نیز پایبند نیست.

    دو: تناقض عجیب صهیونیست ها
    موضع گیری اخیر رئیس اسبق موساد در شرایطی انجام شده که اسرائیل سال هاست علیه جنبش BDS یا همان جنبش تحریم کالاهای ساخت رژیم اشغالگر قدس معترض است و سعی دارد آن را به شیوه های گوناگون تضعیف کند. اکنون جهانیان به عینه می بینند که صرفا نباید اسرائیل را به دلیل جنایت و نسل کشی علیه مردم بیگناه غزه تحریم کرد بلکه این رژیم کالاهایی که ماهیت غیرنظامی دارند را بمبگذاری و به کشورهای مختلف می‌فرستد و از این رهگذر، جان مردم عادی را تهدید می کند.

     

    موضوعی که خود یک منطق مستحکم‌تر برای تحریم کالاهای اشغالگران اسرائیلی است و نشان می دهد تا چه اندازه موضع‌گیریهای مقام های اسرائیلی علیه تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی، فریبکارانه و غلط است.

    سه: سکوت مرگبار دولت های غربی
    دولت های غربی به عنوان اصلی‌ترین حامیان رژیم اشغالگر قدس، سال هاست که در رابطه با رویه های تروریستی و جنایتکارانه اسرائیل سکوت کرده و می کنند. اکنون نیز که رئیس سابق موساد به صراحت اعتراف کرده اسرائیل اقدام به بمبگذاری تجیهزات و کالاهای الکترونیکی در کشورهای مختلف کرده، این دولت ها سکوتی مرگبار در پیش گرفته اند و گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است.

    بدتر از همه اینکه اسرائیل با این رویه خود، کل جهان و نه فقط شماری از کشورهای دنیا را تهدید می کند. کافی است این نکته در ذهن  داشته باشیم که اگر واقعا یک کشور مخالف و رقیب با جهان غرب دست به یکچنین حرکتی می زد، براستی قدرتهای غربی چه واکنشی نسبت به آن انجام می دادند؟ اینجاست که بار دیگر استانداردهای دوگانه و غیرمنطقی جهان غرب در مواجهه با رویدادهای بین المللی پیش چشم جهانیان قرار می‌گیرد.

    چهار: افشای ضمنی یک واقعیت مهم
    اینکه رئیس سابق موساد در جریان یک مصاحبه، تهدیدی کم‌سابقه را علیه ملت های مختلف جهان مطرح می‌سازد، در دل خود یک پیام مهم دارد و آن هم این است که اسرائیل به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده است. کما اینکه اگر چنین نبود، اساسا نیاز نبود که یک مقام اطلاعاتی اسرائیلی دست به یکچنین حرکتی بزند و یک رویه پنهان رژیم متبوعش را لو بدهد. در واقع، صهیونیست ها با این قبیل موضع گیریها سعی دارند جهان را بترسانند و از این طریق، به زعم خود یک حاشیه امنیت را برای خود و رژیمشان ایجاد کنند. از این رو، موضع‌گیری اخیر رئیس سابق موساد، نه یک دستاورد و نمودی از قدرت اطلاعاتی، بلکه جلوه ای عینی از گرفتار‌شدن صهیونیست‌ها در بن‌بست‌هایی است که اسرائیل هیچ راهی برای برون رفت از آن ها پیش چشم ندارد و صرفا مجبور است جهت مواجهه با آن ها به زبان تهدید و جنایت و تروریسم متوسل شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما