یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412632
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1404 - 09:38

    افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی

    بازیکن روسی تیم والیبال الاهلی قطر اخیراً ادعاهای جنجالی درباره رخدادی که برای صابر کاظمی اتفاق افتاد مطرح کرده است؛ اظهاراتی که توجه رسانه‌ها و طرفداران والیبال را به خود جلب کرده و موجب بحث و تحلیل‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی شده است.

    افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    در حالی که جامعه والیبال ایران و جهان همچنان در بهت و اندوه حادثه ناگوار برای صابر کاظمی، ستاره جوان والیبال، به سر می‌برد، ویتالی پاپازوف، والیبالیست روس تیم الاهلی قطر، در گفت‌وگویی ابهامات و سؤالات جدی پیرامون این ماجرا را مطرح کرد.

    پاپازوف این ماجرا را «بسیار عجیب» خواند و به تناقض‌ها در خصوص علت حادثه اشاره کرد. وی گفت: ابتدا گفتند در استخر برق وجود داشته، اما بررسی‌ها هیچ نقصی در سیستم برق‌کشی نشان نداد.

    او در ادامه به سؤال مهمی درباره زمان رسیدگی به کاظمی اشاره کرد: بعد گفتند صابر سرش را به جایی زده و ۲۰ دقیقه بدون کمک مانده است، در حالی که اطراف او افراد دیگری حضور داشتند. سؤال اینجاست که چرا در آن مدت طولانی هیچ‌کس به او کمک نکرد تا رسیدن نیروهای امداد؟

    بازیکن روسی لیگ قطر، حتی احتمال پنهان‌کاری از سوی هتل محل اقامت تیم را نیز مطرح کرد. او با اشاره به ابهامات موجود، افزود: گفته می‌شود دوربین‌های مدار بسته در لحظه وقوع حادثه به شکل مشکوکی از کار افتاده بودند. پاپازوف تأکید کرد که بازیکنان حاضر در لیگ قطر نیز از شنیدن این خبر شوکه شده‌اند و همگی در انتظار روشن شدن ابعاد واقعی این تراژدی هستند.

    اظهارات این والیبالیست روس حاضر در لیگ قطر در حالی مطرح شده که ممکن است این ماجرا برای او تبعاتی در پی داشته باشد.

    با گذشت بیش از ده روز از وقوع حادثه، جامعه والیبال ایران و جهان با وجود اندک بودن امیدهای پزشکی برای بازگشت صابر کاظمی، همچنان با پیام‌های دعا و آرزوی معجزه، یاد این بازیکن جوان را زنده نگه داشته‌اند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما