سه شنبه 14 مهر 1405 - Tue 06 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 412689
تاریخ انتشار: 10/آبان/1404 - 22:38
واکنش عراقچی به کشتار مردم سودان:

تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است

وزیر خارجه کشورمان در واکنش به کشتار بیگناهان در سودان، اعلام کرد تروریسم و خشونت علیه افراد بی‌گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.

تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

سیدعباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در واکنش به کشتار بیگناهان در سودان در صفحه شخصی خود نوشت: در تماس با همتای سودانی خود، آقای محی‌الدین سالم، مراتب اندوه و نگرانی عمیق جمهوری اسلامی ایران را نسبت به کشتار فاجعه‌بار غیرنظامیان بی‌گناه در شهر فاشر ابراز کردم و بر همبستگی ایران با دولت و ملت سودان تأکید کردم.

وی ادامه داد: برخی، تروریست‌ها را به دو دسته «خوب» و «بد» تقسیم می‌کنند و از آن‌هایی حمایت می‌کنند که به قول خودشان، برای تحقق منافع آنها «کارهای کثیف» انجام می‌دهند.
 
عراقچی تصریح کرد: چنین استانداردهای دوگانه تأسف‌باری که مدت‌ها است از سوی دولت‌های غربی دنبال می‌شود، نباید در سال 2025 جایی داشته باشد.
 
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: تروریسم و خشونت علیه افراد بی‌گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.
 
پیش از این، شبکه پزشکان سودان اعلام کردند که 4500 شهروند سودانی به دلیل وخامت اوضاع امنیتی و حملات نیروهای واکنش سریع در شهر «بارا» واقع در «کردفان شمالی» آواره شده‌اند.
 
پیش‌تر نیز وزارت بهداشت سودان اعلام کرد: نیروهای واکنش سریع 12کادر پزشکی را در شهر بارا واقع در کردفان شمالی به قتل رساندند.

نظرات بینندگان
نظرات شما