جمعه 09 آبان 1404 - Fri 31 Oct 2025
  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412589
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1404 - 22:18

    تبلیغات انتخاباتی عجیب در عراق؛ وعده ازدواج هواداران رئال!

    در موجی از تبلیغات غیرمتعارف، شعار‌ها و برنامه‌های برخی نامزد‌های انتخابات پارلمان عراق در شبکه‌های اجتماعی مورد تمسخر قرار گرفته است.

    تبلیغات انتخاباتی عجیب در عراق؛ وعده ازدواج هواداران رئال!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    تبلیغات انتخاباتی اخیر در عراق با موج گسترده‌ای از جنجال و تمسخر رو‌به‌رو شده است. این وضعیت پس از آن رخ داد که شعار‌ها و برنامه‌های برخی نامزد‌ها در شبکه‌های اجتماعی تبدیل به سوژه‌های طنز شدند، که نشان‌دهنده شکاف میان طبقه سیاسی و رای‌دهندگان عراقی است.

     
    این کمپین‌ها مملو از اتفاقات غیرمتعارف بود، مثلا یکی از نامزد‌ها وعده داد در صورت پیروزی، ۱۵۰ جوان از طرفداران تیم رئال مادرید را به شرط «مستثنی کردن» هواداران بارسلونا، به ازدواج دربیاورد.
     
    نامزد دیگری، به جای استفاده از تابلو‌های تبلیغاتی گران‌قیمت، کمپین انتخاباتی خود را روی پیاده‌رو آغاز کرد. یکی از نامزد‌ها از تصویر کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال، در تبلیغات خود استفاده کرد که سؤالاتی را درباره ارتباط ورزشکاران با فرآیند سیاسی ایجاد کرد.
     
    برخی دیگر از نامزدها، از جمله تولیدکنندگان محتوا (Content Creators) که به تازگی وارد عرصه شده‌اند، وعده‌های خدماتی بسیار ساده مانند «تعویض ترانسفورماتور‌های برق و آسفالت خیابان‌ها» را مطرح کردند.
     
    نوال الموسوی، پژوهشگر سیاسی عراقی ضعف کمیته انتخابات عراق در تعیین معیار‌های شفاف برای نامزدی را عامل ورود افرادی بدون سابقه سیاسی یا دانش کافی، مانند موثرین شبکه‌های اجتماعی، دانست.
     
    شایان ذکر است که انتخابات پارلمانی عراق ۲۰ آبان (۱۱نوامبر) برگزار خواهد شد. تعداد واجدین شرایط رای دادن بالغ بر ۲۱ میلیون نفر است که برای انتخاب نمایندگان خود از بین بیش از ۹ هزار نامزد از ۳۱ ائتلاف انتخاباتی پای صندوق های رای خواهند رفت. تعداد کرسی های پارلمان عراق ۳۲۹ کرسی است و نمایندگان مجلس مسئول انتخاب رئیس جمهور کشور و تایید انتصاب نخست وزیر هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما