شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412549
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1404 - 13:57

    انتقاد از مصوبه جدید در خصوص حریم پایتخت

    شهردار تهران با انتقاد از مصوبه جدید در خصوص حریم پایتخت گفت: هیچ دستگاهی حق تغییر قانون حریم را ندارد و اقدام اخیر وزارت کشور و راه و شهرسازی برخلاف مصوبه دولت و دستور رئیس‌جمهور است.

    انتقاد از مصوبه جدید در خصوص حریم پایتخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس

    همایش «توسعه سلامت اجتماعی شهروندان تهران و بررسی چالش‌های نظام سلامت روان پایتخت» صبح امروز (پنجشنبه) در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.در این مراسم، علیرضا زاکانی شهردار تهران با تأکید بر اهمیت سلامت روان شهروندان گفت: سلامت جسم و روان انسان به‌صورت جدایی‌ناپذیر به هم پیوسته‌اند و تقویت سلامت روحی می‌تواند بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی را کاهش دهد. به گفته وی، شهرداری تهران در این زمینه گام‌های مؤثری برداشته و ارتقای سلامت روان را جزو اولویت‌های مهم خود قرار داده است.

     

    زاکانی در حاشیه این همایش و در جمع خبرنگاران، درباره آخرین تحولات مربوط به حریم شهر تهران نیز توضیح داد و اظهار داشت: هیچ‌کس مجاز به ایجاد مصوبه جدید در خصوص حریم نیست، چرا که قانون در این زمینه کاملاً شفاف است. بر اساس قانون مصوب سال ۱۳۵۲ درباره حفظ و عدم گسترش حریم، شهرداری مسئول صیانت از آن است و متمم قانون شهرداری‌ها در سال ۱۳۷۲ نیز همین موضوع را مورد تأکید قرار داده است.وی افزود: طرح‌هایی که اخیراً درباره حریم مطرح می‌شود ناشی از بی‌اطلاعی است.

     

    اقداماتی که از سوی معاونت سیاسی وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه و شهرسازی صورت گرفته، خطای بزرگی و اقدامی غیرقانونی است. اگر این روند ادامه یابد، موجب گسترش بی‌ضابطه حاشیه‌ها، افزایش آسیب‌های فرهنگی، اجتماعی و امنیتی و شکل‌گیری فساد خواهد شد.
    شهردار تهران خاطرنشان کرد: در این زمینه با وزرای راه و کشور گفت‌وگو کرده‌ام و قرار است جلسه‌ای مشترک برای تصمیم‌گیری نهایی برگزار شود. بااین‌حال، اقدام اخیر برخلاف دستور رئیس‌جمهور و مصوبه دولت بوده و هر تصمیمی خارج از چارچوب قانون، از نظر مدیریت شهری باطل محسوب می‌شود. 

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما