پنجشنبه 08 آبان 1404 - Thu 30 Oct 2025
  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412522
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1404 - 11:33

    لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد

    نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن است در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد.

    لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    دهه‌ها بود که در جوامع توصیه می‌شد که برای داشتن رژیم غذایی سالم برای قلب، مصرف چربی را کاهش دهند؛ توصیه‌ای که به پیدایش صنعت گسترده‌ای از محصولات لبنی کم‌چرب انجامید اما نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای در حال به چالش کشیدن این باورهای دیرینه است، پژوهش‌هایی که نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن است در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد.

    مطالعه‌ای جدید از «دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه‌سوتا» نیز به این تغییر دیدگاه دامن زده است. پژوهشگران با استفاده از داده‌های بیش از 3100 شرکت‌کننده در مطالعه‌ی «توسعه خطر شریان کرونری در بزرگسالان جوان» (CARDIA)، میزان مصرف لبنیات را بررسی و رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری - که یکی از نشانه‌های اولیه بیماری قلبی است - را اندازه‌گیری کردند. این پژوهش احتمالاً نخستین مطالعه‌ی آینده‌نگر درباره ارتباط بین مصرف لبنیات پرچرب، کم‌چرب و مجموع لبنیات با خطر رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری است.



    براساس گزارش مدیکال اکسپرس، شرکت‌کنندگان برای نخستین بار در میانه‌ی دهه‌ 1980، زمانی که بین 18 تا 30 سال سن داشتند، مورد بررسی قرار گرفتند و سپس طی 25 سال بعد پیگیری شدند. پژوهشگران با استفاده از مدل‌سازی آماری پیشرفته، بررسی کردند که مصرف انواع مختلف لبنیات چگونه می‌تواند احتمال وجود رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری را در سال‌های بعد پیش‌بینی کند. نتایج که در نشریه‌ی The Journal of Nutrition منتشر شده، نشان داد که لبنیات پرچرب اثر محافظتی داشتند. یعنی افرادی که بیشترین میزان لبنیات پرچرب را مصرف می‌کردند، در مقایسه با کسانی که کمترین میزان را مصرف داشتند، 24 درصد کمتر در معرض خطر رسوب کلسیم در شریان‌ها بودند.

    نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: «افرادی که در دوران جوانی لبنیات پرچرب بیشتری مصرف کرده‌اند، دهه‌ها بعد کمتر در معرض نشانه‌های اولیه بیماری قلبی بوده‌اند.»

    او می‌افزاید: «در حالی‌که متخصصان تغذیه سال‌ها درباره چربی اشباع‌شده موجود در لبنیات پرچرب نگران بوده‌اند، پژوهش ما یادآور می‌شود که تأثیر کلی یک ماده غذایی لزوماً برابر با اثر تک‌تک مواد مغذی موجود در آن نیست.»

    با این حال محققان می‌گویند پژوهش‌های آینده باید با بررسی سازوکارهای زیستی، تأثیر لبنیات پرچرب بر سلامت قلب را بیشتر روشن کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما