چهارشنبه 05 شهريور 1404 - Wed 27 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408072
    تاریخ انتشار: 05/شهريور/1404 - 11:50
    قالیباف:

    گزارش عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم تا پایان شهریور تقدیم مجلس می‌شود

    رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش عملکرد دولت از نحوه اجرای برنامه هفتم و پیش بینی‌های بودجه‌ای منطبق بر این سند تا پایان شهریور ماه تقدیم مجلس می‌شود.

     گزارش عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم تا پایان شهریور تقدیم مجلس می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    مالک شریعتی نماینده تهران در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری ناظر بر آیین‌نامه داخلی مجلس و برنامه هفتم پیشرفت گفت: براساس مواد 236 تا 239 آیین‌نامه داخلی مجلس باید رئیس جمهور و وزرا هر سال در سالگرد رأی اعتماد گزارشی از عملکرد خود ارائه و برنامه‌های سال بعد را تشریح کنند تا در کمیسیون‌های تخصصی و مرکز پژوهش‌ها این گزارش‌ها بررسی و جمع‌بندی عملکرد وزرا در کمیسیون‌های تخصصی در صحن مجلس مطرح شود و صحن در مورد آن تصمیم بگیرد و این مسیر کارشناسی است که آیین‌نامه پیش‌بینی کرده است.

    وی افزود: همچنین براساس ماده 118 قانون برنامه هفتم پیشرفت شورای‌عالی راهبری برنامه مکلف است در شهریور ماه گزارش عملکرد اجرایی قانون برنامه را مشتمل بر عملکرد سال قبل و برنامه سال آتی ارائه کند و به‌نظر می‌رسد مناسب است رئیس محترم مجلس برای تحقق این تکلیف آیین‌نامه و قانون برنامه دولت اقدامات لازم را انجام دهد و با توجه به اینکه رئیس جمهور به‌درستی اعلام کردند برنامه دولت همان برنامه هفتم است لازم است، این گزارشات به مجلس تقدیم شود و به‌نظرم خوب است در این دوره مجلس به این سنت حسنه توجه شود تا براساس شاخص‌هایی که مجلس تبیین می‌کند به وزرا اعلام شود تا گزارش‌های خود را به مجلس ارائه کنند.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برای تحقق این بند قانونی اگر لازم باشد جلسه‌ای فوق‌العاده در شهریور ماه برگزار شود جا دارد این اتفاق رخ دهد تا گزارش سالانه دولت و وزرای محترم به مجلس ارائه شود تا یک کار کارشناسی برای تقویت دولت و کمک به دولت به‌دور از حاشیه‌ها انجام شود.

    بنابر این گزارش، رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: یکی از فرصت‌های خوب برنامه هفتم پیشرفت ماده 118 این قانون است که در آن یک شورای راهبردی از بعد اجرایی و مالی با حضور ناظرانی از همه دستگاه‌ها با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور و دبیری رئیس سازمان برنامه و با حضور رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس پیش‌بینی شده است و حتماً باید تا شهریور ماه هم گزارش عملکرد و هم پیشنهادات بودجه‌ای برای سال آینده منطبق با برنامه تقدیم مجلس شود.

    وی ادامه داد: هماهنگی‌های لازم برای این گزارش بین مجلس و دولت انجام شده است و معاونت نظارت نیز اقدامات خوبی انجام داده است و چارچوب‌ها هماهنگ شده است و همان‌طور که در تبصره 2 ماده 118 نیز آمده است، این گزارش به‌صورت ماده (40) مانند طرح و لایحه وارد مجلس می‌شود و این گزارش به کمیسیون‌ها ارجاع داده می‌شود و در نهایت جمع‌بندی آن در کمیسیون بودجه انجام و به صحن مجلس تقدیم می‌شود.

    رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این کار طبق روال باید انجام شود و من طی روزهای اخیر دو جلسه مفصل در مورد این موضوع داشتم و ان‌شاءالله تا پیش از پایان شهریورماه این گزارش تقدیم مجلس خواهد شد که این کار یکی از اقدامات دقیق و خوبی است تا ما بتوانیم بودجه را توأم با برنامه و براساس ماده 119 که تأکید شده است پیوست‌های بودجه‌ای باید به مجلس بیاید تا مغایرت اصل 75 نداشته باشد این کار انجام خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما